Helg hos Mummi

Världens skönaste helg hos Mummi. Så som mummi och hennes gubbe bor är ju lyxen. Allt är så fridfullt. Och hela Sverige hade ju tur med värdet i helgen. Helt perfekt ! Legat i solen fredag och lördag. Idag höll jag mig i skuggan. Är helt slut i kroppen av all sol.

En bild säger mer än tusen ord. Så här får ni se bilder från helgen.

































Blev lite många bilder, men skit samma. Ska kissa nu, och sen kolla på Gossip Girl. Hoppas alla haft en trevlig helg !

Snart

Snart bär det av till jemina. Sola på hennes altan och sen åka till mummi. Ska sola hela hela helgen. :)
På söndag kommer jag nog med bilder från helgen!

Trevlig helg!

Nattprat

Har haft trevligt nattprat med Marcos mamma i några timmar nu. Allt om framtiden och nutiden. Petri ska flytta till eget 1 aug. Valma ska också flytta till eget :) En tvåa ungefär samtidigt som Petri. Vars jag och Marco ska ta vägen? Till min 1a i nyfors till en början. Förhoppningsvis får Marco också nåt jobb så vi kan flytta ihop.

Nu är det nog dags för sängen. Men nattuggla som jag är, har jag ju egentligen ingen lust med det. Jag har iof inget vettigt att göra nu ändå så det är bara att tvinga sig till sängs.

Till mummi i helg

I helgen ska jag och Marco åka med Jemina och hennes föräldrar till mummi o moffa :) Det ska vara skitvarm här i Eskilstuna under helgen, men ännu varmare hos mummi. Kolla bara. Jag ska sola så det heter duga. Men jag måste smörja in mig med solskydd, vill ju inte bränna mig så djävulskt.

Bilder från dagens utflykt

Jag, Marco och Emelie åkte med Rickard ut till Sundbyholm, för att sola och bada. Bara jag och Rickard badade. bildbevis har Emelie, med sin värsting kamera. Alltså lägger jag upp dom bilderna vid ett senare tillfälle.
Men jag tog ju också bilder idag, men Inte med nån värsting kamera-bara med min mobiltelefon.










Rickard hade vikit ihop sin 20a till en skjorta. Jag har aldrig sett det förut. Coolt juh :)







Jag har ännu inte sovit sen 23 igår kväll då jag vaknade av den hemska mardrömmen. Hållt igång hela dagen. För förbi Emelie, där också Annso är på besök, strax efter 8 imorse med frallor. Sen vidare till Melin. Därifrån hämtade S mig för att bjuda mig på lunch. Tillbaka till Melin, sola lite. Cykla hem, kolla post, cykla till Marco, där Rickard och Emelie hämtade upp mig och Marco.

Ja men det är ju så fint väder. Men jag har fått nog av solen idag. Jag ska inte ha ångest för att jag ska gå och lägga mig och kolla på Tv. Men ska försöka att inte somna förrän mycket senare. Men somnar jag - så somnar jag .
- Så med detta säger jag trevlig kväll !

Jag har sökt jobb

Jajjemen. Varför jag inte har gått och lagt mig än, är för att jag har sökt jobb. 9 stycken närmare bestämt. Hoppas ju självklart på att nåt nappar, men mestadels sökte jag ju nu för att få hjälp av soc. Det blir inte mycket pengar i lön denna månad.

Nu är det någon som har vaknat. Valma kan jag tro. Hon skulle börja 7 idag.
Ska väl upp och överraska henne, kanske ta en rök.

Mardröm

Söndag kväll somnade jag ungefär klockan 21.20. Jag var så trött och kände att jag skulle kunna sova för hela natten. Men vid 23 tiden vaknade jag av panik...






Svårt att förklara drömmen i minsta detalj, allt var så rörigt fram och tillbaka.

Men sammanfattningsvis så var jag med familjen ute på en altan. Min altan i drömmen.

Konstiga saker hände och äckliga harar som var i princip genomskinliga, som på bilden om ni ser dom.

hararna sprang som ettriga små äckliga saker och skrattade. Dom var elaka och ville bita ihjäl allt som kom i deras väg.

Sammtidigt som dom springer omkring, får alla panik, syrran kommer och skriker. Ett plan håller på att störta ner precis brevid mitt hus. Det kommer explosioner och massa rök, och plötsligt är allt borta, och 3 barn kommer ut ur röken och skrattar och leker.

Jag har panik och vill få in alla inomhus innan dom ettriga hararna kommer in till mig. Men försent. Dom är redan inne. Jag är ensam plötsligt, med dom äckliga hararna. Eftersom dom är genomskinliga så kunde jag ju inte få tag på dom. Men fick en gardin över en hare, så jag tänkte strypa den jäveln, men haren  var som en avlång, inte allt för uppblåst ballong, så ingenting hände, mer än att den gled ur mina händer.

Jag gråter i panik och ringer min mor i drömmen, Att hon måste komma och väcka mig, att jag är rädd.
- Du måste komma och väcka mig mamma. Jag dör snart . Väck mig, Väck mig.

Snart kommer pappa till mig och försöker lugna ner mig, med att jag ska få balkongmöbler av honom. Dom pratade som att jag var psykiskt sjuk på nåt sätt. Att jag bara inbillade mig.
- Men dom där hararna och plygplanet och paniken var ju verklighet för mig.!!

Jag grät när jag vaknade. Kanske inte låter som en läskig dröm för er.  Men jag var så jävla rädd. Så Jävla Rädd.
Tur att Marco låg brevid mig. Vad hade jag gjort om jag vaknat ensam?

Natten till måndag

Fick höra att jag vart dålig på att uppdatera av min kära Jemina, så jag får väl göra det nu då, fast jag har inte så mycket att säga. Går väl igenom hur helgen har vart.

I fredags vid 18 tiden tyckte Marco att vi kunde ta lite öl. Både han och Kimmen var sugen. Självklart är man på. Jemina var också festsugen så hon racade med cykeln till bolaget strax innan det stängde. Det slutade alltså med att jag, Jemina, Sofia, Kim, Vicky, Marco och Petri satt hos Marco och Petri och spela wii och drack lite alkohol.

Vi gick sen vidare till dannes. När dom stängde drog alla drog hem, men Jemina jag och Marco satt utanför Marco och väntade på att nåt skulle hända. Jag och Marco drog sen vidare till M där S också var och drack lite mer.
- Supertrevligt.

Lördagen var både jag och Marco bakis. Han hade ont i huvudet, och jag mådde ju självklart illa, som jag alltid gör som bakis.


Jag och Marco på Dannes Bar. Jemina var fotograf. Ingen bra sådan ;)



 

Jeminas blogg

Nu har jag gjort om Jeminas blogg också. Man ser ju knappast att det är jag som gjort min, hennes och Sandras, eller vad säger ni? ;) Men så kan det vara ibland. Sen att Jemina har snott lite från mig i annat än headern är ju inte mitt fel. :P



Sandras blogg

Idag gick jag till Jemina med min dator. Har suttit och gjort om Sandras blogg. Sandra är en av mina närmsta vänner i Luleå. Får hoppas hon börjar blogga lite mer nu, hon har varit lite dålig på det sista tiden. :)




Pizza

Kim och Vicky kom hit. Självklart blir det skräpmat alltid om missVicky får bestämma ;) Pizzahörnan var tydligen stängt, så grabbarna ska cykla till pizzeria Roma eller vad den heter. Alla säger det är supergott där, men själv tycker jag inte det. Men det får väl duga, iof har jag ju inte ätit vanlig pizza där så det återstår väl att se.

Vad tycks?

Nu är jag nöjd med min nya bloggdesign för en stund.

Vad tycker ni?

Sen Natt

Jag har vart hos Jemina sen 23.30. Nu är klockan snart 5.00. Vi har suttit och hållit på med bloggen hela tiden. Jag har försökt hitta på nåt nytt med min, något annat istället för svanarna. Men jag gav upp nyss, kom ingenvart. Jemina därimot, har inte kommit någonstans med någonting.
Hon försöker och försöker. Ska försöka hjälpa henne nu så vi kan bli klara för sängen :)

Ny bikini

Ska beställa en ny bikini. Helt såld på denna bikini. Jag ska inte ha underdelen som hör till, utan bara vanliga svarta med knyte på sidorna.



Var den inte fin eller? :)

Mina naglar



Jag är så nöjd att mina naglar har blivit långa igen. Dom har lyckats gå av hela tiden i flrea månader. Härdan efter ska jag sköta mina naglar som jag gjorde förr.

Nu ska jag glo tv igen som jag gjort hela dagen.

Bad

Kim och Vicky har vart här hela dagen och umgåtts. Ätit tacos, spelat wii, och grabbarna har spelat fotboll.

Marco tvingar mig att hoppa i badet med honom. Egentligen vill jag inte. gillar inte att bada badkar, men jag offrar mig. han har lovat mig fotmassage efteråt, med ojla, 15 min på varje fot. - Jag ska njuta :)

Rätt låt vann



Jag hoppades självklart på Sverige, annars Norge eller Island. Norge VANN. ! Norge VANN! Island kom 2a!  Helt otroligt !
Mina 2 favoriter.
Det som gör mig mest glad är att Norge faktiskt Vann. Han är så charmig, så charmig. Han känns så ärlig och avslappnad. Han är så äkta. Och låten hade han ju dessutom skrivit själv!

Nästa år ska jag göra allt i min makt för att åka dit och se EurovisionSongContest där. Allt i min makt. Jag upprepar, för att jag är glad. :) Grattis Norge som fan.



- Det var verkligen rätt låt som vann

Väntan på ikväll

Det händer inte ett skit under dagen. Har suttit och sysselsatt mig med poker på facebook ett tag. Men nu är jag trött på det.
Kanske man ska ta och spela ite wii i väntan på att klockan ska slå 21.00.
- EurovisionSongContest 2009.


För att jag inte har något annat att skriva, så lägger jag upp två bilder från igår.
Den översta bilden är ju då jag och Sofia. Jemina tar kortet.
Se min jättefinne på hakan på bilden underst.
En innåtvänd jävel som gör ont som stryk.
Vandrande stopljus ! 




Fredag

- På dagen här har jag umgåtts med Sofia och Jemina. Vi har haft det skittrevligt. Solat på Jeminas alltan, och haft heta disskutioner om reglion och massa annat skit.

- Jag och Marco ska snart lägga oss och se på Changeling. Den senaste som gick på bio med Angelina Jolie.

- Och som skrivet var jag ju barnvakt åt Noelle idag. Vi hade faktiskt väldans roligt. Byggde kojja, och lekte en massa.



Här kommer lite bilder från dagen.




Denna, och bilden under är tagen hos S, där Noelles pappa bor. Tänk att se det här när
man sitter på alltanen. Att sitta där och ta en rök, dag som kväll. Sommar som vinter.
Jag njuter och skulle vilja leva så. Fridfullt, och det är nog det som gör allt.





Jag och Noelle gjorde en kojja








Sofia


Jemina


Barnvakt

S skulle ha hämtat mig 7.50 sa vi igår, för att jag ska vara barnvakt åt Noelle. Jag var där den tiden vi sa, men han hade visst missat på tiden lite. Passade på att springa in och skriva lite i bloggen så länge. Men nu måste jag springa ut !

Det blir svårt

Jag vill ju så gärna att Sverige ska vinna eurovision, men jag tror det blir svårt. Tyckte kvällens semifinal hade många bra bidrag. På lördag smäller det  ! Jag kommer vara bänkad framför TVn det är en sak som är säker :)

Öronljus



Det var inte allt för länge sen jag gjorde öronljus sist. Några månader sen. När jag toppsar mina öron varje morgon, så är toppsen inte särsklit vit efteråt. Dessutom har jag känt lite ont i vänstra örat. Tänkte då kanske att det hjälper att rensa lite vax. Inte för att det gjorde det men alltid värt ett försök.
Jag hade mer vax i örornen första gången jag gjorde detta. Nu blir det inte att göra än på länge. Jag tror inte det är bra att rensa för ofta. Öronen måste väl ha lite vax iallafall, för att skydda trumhinnan och allt annat där inne, kan jag tänka mig.


Bläddra snabbt förbi bilden eller klicka ner sidan om ni inte vill se mitt öronvax.
- För här kommer det ! ;)


Eurovision song contest - semifinal 2

Självklart såg jag på semifinal 1 i tisdags också.
Ikväll är ju Norge med. Deras bidrag är grymt bra tycker jag. Jag håller ju självklart på Sverige, men om inte vi vinner, så hoppas jag på Norge eller Island. Men efter kvällens bidrag kanske jag ändrar mig. Det återstår att se.. 


Nån som håller med mig?



Norge


 


Island


Så jävla klockren !

"Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller, och celluliter gror.
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.



De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!"


Eller vad tycker ni? :)

Det är grönt.

Bilder från Eskilstunas vackra stadspark.

Här ser ni Lulebor vad grönt vi har det. Ville bara retas lite. Men ni får det väl också grönt snart. Och när ni har fått det så kommer jag och Marco komma upp för att våldgästa!







 

Frukost

Idag ska jag jobba. börjar om 1 timme. Sitter och käkar frulle faktiskt. Men jag ska börja göra det nu. Det är ju bara onyttigt att inte äta frukost. Läste någonstans att dom som inte äter frukost väger i snitt 2,5 kg mer än som som äter frukost. Det ni. Då kanske man har 2,5 kg för mycket på sig, eftersom jag inte har ätit på morgonen i flera år.

Idag kommer Marcos mamma hem. Hon har vart och hälsat på sin mor i Finland i drygt en vecka.

Nåja nu ska jag föna håret, borsta tänderna och sen börja röra mig till jobbet.
Ha det så bra alla så uppdaterar jag nog imorgon efter jobbet.

Måndag

Idag har jag legat i sängen, halva dagen. Snart ska jag bege mig till Sofia för att hjälpa Johanna med att göra en personlig design till bloggen.

Dr Mario & Tetris

Marco fick ner Tetris på min dator. Det vi spela som små på supernintendo. Nu ska jag nöta :)


Jag vill upp

Jag vill upp till Luleå. Den här gången inte för att jag är less Eskilstuna och behöver ett break härifrån en stund. Utan bara för att jag saknar tjejerna där uppe. Lisa ska föda alldeles snart, någon vecka kvar bara. Jag ska försöka ta mig upp när bebin har kommit. Ta med Marco, om han vågar :)




Lisa och Jag



Malin, Mia och Jag


Men Malin har lovat att hon ska komma i sommar, ända ifrån Gällivare. Hörde att Mia också kanske ska med. Hoppas hoppas hoppas. :)

Min Helly the Arselbarn, kanske kommer nu den 26 maj redan. Hon har kompisar som ska bila ner för att åka kryssning, så Helly får snålåka på dom :)


Nu ska jag sätta mig ute och ta en rök. Ringa nån Emelie kanske och höra vad som händer ;)

Jag ba prutta



Jag Sofia och Johanna satt hos Sofia och käkade kladdkaka med vaniljsås. Så skulle jag släppa mig där för att jävlas med att det kanske skulle lukta mitt bland allt njutande av chokladen.. Men det lät! Jag fiser bara. Mina låter Aldrig, och då menar jag Aldrig. Vi skratta i jag vet inte hur länge. Tårarna sprutade !
Det var länge sen jag skrattade så mycket. Tack tjejer.. Hahaha.

Jag är hungrig

Marco är väl hemma strax efter 15. Vill äta mat. Köttbullar, potatis och brunsås hade var djävulskt gott. Vi får se vad Marco orkar med.

Idag har jag fixat alla mina ärenden. Känns så jävla skönt att det är gjort. Har kännt mig så stressad för allt som skulle göras.

Arla Reklam

Bästa reklamen. Sötaste ungen. Kolla själva om ni inte har sett den.



Vad tycker ni?

Nu har jag gjort om headern. Vad tycker ni? Denna känns lite mera somrig iaf. Jag Nöjer mig för nu iaf.
Har fått sitta med min Och Marcos dator pga viruset. Har ju haft bilderna på min dator på photoshop. Men har ju inte velat spara och skicka till Marcos dator så han riskerar att få virus. Så jag har gjort bilderna på min dator, sparat upp dom på imageshack.us, skrivit av de jättelånga länkarna på papper för att sen skriva in i stilmallar. Det har tagit sin lilla tid.
Men nu kom Petri hem så kan ska hjälpa mig att göra min dator frisk. Förhoppningsvis :)

Här är före och efter bilder iaf.



Före



Efter





VIRUS

Jag har virus på datorn. Tydligen inte lite heller. Petri och Marco har hjälpt mig, tack gode gud! Petri är och jobbar nu, men om inte Marco har hunnit lösa det så får Petri ta över.

Faan, hoppas det går att fixa. Hoppas jag inte behöver formatera om datorn. Då måste jag ju bränna ut allt jag vill ha kvar. Bilder speciellt. :(

Grattis Mor

Min mamma fyller 43år idag ! Ja må hon leva uti hundrade år ! Grattis Världens bästa mamma! Älskar dig!

Ny bakgrund

Jaa, äntligen har jag hittat och kunnat fixa dom plankorna jag ville ha i bakgrunden på bloggen. Vill ändra lite i headern också, men har ingen fantasi. Tycker bakgrunden gjorde jävligt mycket på bloggen. Nog håller ni med mig att detta var snyggare? :)

Före



Efter

Vem i tjejgänget är du?

Jag gjorde en quiz på facebook.
 "Vem i tjejgänget är du?"
Detta blev resultatet:

Den mångsidiga partytjejen som hänger med alla.

Du har en given plats i allas kompisgäng. Öppen, underbar och en kalastjej. Du gillar det mesta. Framförallt hänger du gärna på på olika pubar och hinkar bira med nära o kära. Du är lika älskad av killarna och vet knappt vad singelliv är. Din klädstil är precis som din personlighet mångsidigt med allt från baggy jeans till klänningar.


Jag tyckte det stämde in ganska bra det mesta. Jag är öppen. Jag gillar det mesta. Hinkar gärna bira med nära och kära. Är inte mycket för att vara singel. Klädstil, baggy jeans och klänningar. :)

Blandade bilder

Jag har inget att skriva om, så jag lägger upp lite bilder från i helgen då. :)


Kusin Sofia och jag. Hon tjata så mycket om att jag sku lägga ut bilden.
Här har du gumman !


Jenny och Jenny.


En av mina nya klänningar jag köpt på tradera. Visst söt. :)


Bruuusschään Jimmy. En av världens goaste !


Glass med oboy, eller oboy med glass? Gott är det iallafall! 


Och så tänkte jag avsluta med lite fult från sängen.

Facebook Poker

Har så lite att göra, så jag sitter och spelar poker på facebook. Det är fan lite kul.
Jag och Marco fuskar lite. Vi stter i samma bord, med datorerna brevid varandra. Men det är ju inga riktiga pengar :)
- Moohahaha

Jobb

Snart ska jag cykla till jobbet. Jonna ringde mig inatt och fråga om jag ville jobba för henne. Of course. ! Äta frukostmackan nu.

Hoppas alla haft en trevlig helg.

Solat hela dagen

Mellan 12 och 17 har jag suttit ute i solen. Jag lovar, jag har bränt mig. Är röd som en gris! Men sen blir jag brun, förhoppningsvis.




Man kanske inte ser så bra på bilden. Men ni ska veta i verkligheten. Jag måste lära mig att
smörja in mig med solskydd.



Bilder från kryssningen


































Mina fötter. Som vanligt. Förutom att den högra är svullen som fan. Trampa snett i trappen.
jag halta ganska bra med foten. Den är bättre idag. Men foten är fortfarande inte som
den ska vara. :)