Till Pantera


Jag börjar bli irriterad på dina kommentarer. Läs inte min blogg om du stör dig och ska vara negativ hela tiden. Vafan gör du om dagarna då? Sitter och läser bloggar, och skriver elaka kommentarer, bara för att eller vad ?

Och vem är du äns?

Så länge som jag har undrat

Nu är det äntligen gjort. Jag tog modet till mig och ringde. Något jag har tänkt på i många år.
Så mycket frågetecken, fick jag svar på idag. Som när jag tog kontakt med Sandra, trodde inte jag den här dagen skulle komma. Jag förstår inte att jag har pratat med honom på riktigt.
Jag känner mig så lättad. Lättad att första steget är taget. Att jag har fått lite svar på saker jag alltid har undrat över. - Varför?
Nu ser jag frammåt. Jag kommer inte träffa honom inom en snar framtid, kanske inte prata med honom mycket eller på länge.. En dag i taget. Jag är inte redo att förlåta. inte nånstans. Det är upp till honom att bevisa saker och ting. Han har gjort mig så illa. Jag har tagit första steget och ringt. Nu är det han som får gottgöra mig. Om man nu kan säga så.
Vissa tycker säkert att jag är sjuk som äns har ringt. Men jag är nyfiken. Jag vill veta vart jag kommer ifrån.
Vi får se nu framöver om det kan att kanske skapa nån slags relation. Går det inte så har jag ju iallafall försökt. Några större förhoppningar har jag inte. Så tänkte jag, vad har jag att förlora egentligen?

Tänk om..

Tänk om allt hade vart annorlunda. (Gör nåt åt saken. Sitt inte bara och gnäll.) Men det Finns inte så mycket att göra åt saken, men jag gör det jag kan. Men det är inte bara jag som kan bestämma och göra. Dit jag vill, kan jag inte göra själv.
Skönt att jag fastnar i datorn mycket, tex det med bloggen. Då slipper jag tänka. Då ägnar min hjärna tankar på annat.

Jag hatar när jag börjar tänka för mycket. Men jag mår fan inge bra. Jag är glad över det jag har. Min hälsa, mitt hem, mat på bordet, och speciellt Marco. Och han ger mig i princip allt jag ber om. Vissa kallar det för toffel, men jag kallar det kärlek.
Men jag vill ha mer. Jag längtar dit jag vill vara. Om jag bara kunde få ett jobbhelvete så blir jag en bit på vägen. Men den vägen känns lång.. För lång.  Som att jag aldrig kommer att hamna där. Ska egentligen inte klaga, folk mår ju mycket sämre än vad jag gör.. Men man lever bara en gång. Ska man inte försöka göra allt för att man ska må bra och känna att livet ger nån nytta?
Jag kräver inte mycket av det här livet. Jag vill bara vara lycklig. Och det är jag inte nu...


Mys med vännerna.



Ikväll ska jag till Sofia och mysa. Vi ska hyra nån film och bara vara. Imorgon ska jag vara med Emelie och Alex, och kanske jessica skulle med tror jag.. Där ska vi också se film och mysa. Äta mat om jag inte minns fel.
Blir en skön helg !

Criminal Minds

jag har suttit vid datorn hela jävla dagen idag. Jag har suttit vid datorn sen 3 inatt. Jag har suttit vid datorn i 17 timmar mer eller mindre. Rökt, gått på toa och ätit, är det jag gjort annars. Men så fort jag tex vart och rökt, har det vart direkt tillbak till datorn. Herre min skapare !
Nu blir det fan datorförbud över helgen .

Dags att kolla Criminal minds och äta semletårta !

Hälften människa hälften träd




Var det någon som såg dokumentären?
Allt det där, som ser ut som kvistar från ett träd är tydligen vårtor. Stackars människa.

Nu är jag nöjd för en stund.

Kolla vad fin min blogg blev :) är rätt stolt fan !
måste komma på nå häftigare till headern bara.  Ska sluta tjata om bloggdesignen nu. Hur kul är det att läsa det jämt ;)

Mina konstiga nätter

Jag somnade skapligt igår. Var trött för att sova redan vid 21. Tror jag somnade 21.20.
Men vaknade klockan 2 inatt. Pigg som en mört ! Marco likaså.

Jävla idiot tänker ni säkert om min när jag gör om min blogg hela hela hela tiden ! Har suttit i princip hela natten med bloggen. Men det ända jag kunde åstakomma är som den ser ut nu. Jag ger upp ! Vad jag än hittar på blir jag aldrig nöjd.
Men det finns ju viktigare saker här i världen. Så det är ju inget direkt att hänga upp sig på.




Väckte Sofia 17.30

Var ju på stan med Emelie idag. Hon skulle iväg med sin pappa och handla så jag gick kvar på stan. Gick in på bolaget och köpte 2 öl. Tänkte jag skulle överraska Sofia med en öl var. Men hon öppna inte dörren fast jag plinga på som en tok. Gick till Alex och tänkte hon va hemma, men icket. Fyllde på mobilen för att kunna ringa Fialotta. Hon låg och sov ! Men jag var välkommen in.

Sitter hos Sofia nu och kollar på Las Vegas. Mitt nya favoritprogram. Att jag aldrig har kollat på det förut? : /

Vi försov oss

Skulle ha mött Emelie vid 10-10.30 idag. Jag försov mig, som tur var, hon också. Båda vaknade vid 13. alldeles nu snart ska jag in i duschen, göra mig iordning, möta Emelie på stan.

Har inga ideér kvar..

Har suttit med bloggen igen. Min och Hellys. Hon ville bli länkad på min sida så antar att hon vill ha lite läsare ;)
Tycker bakgrunden blev häftig. Men kommer inte på några ideér för headern. Säg nån?

Ska ta en rök nu med Fialotta i luren, sen tänkte väl jag också försöka lägga mig tills sängs.

Prova läsa detta

Eniglt en udnreösnknig på ett egnelkst univreisett så kan man srkvia bkoestvär i vliekn ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.


Värsting coolt :)

Hjälpe en till ..

Hjälpte Jemina med hennes blogg. Men det gick åt helvete. Det slutar med att hon sitter själv med den. Lika bra det tror jag :)

2 söka jobb till + 1

Nu har jg sökt sammanlagt 3 jobb kan man väl säga. Sälja jordgubbar, haha. Men det är ju alltid nåt. ! H&M lagret, + intresseanmälan om att jobba i H&M butik.

Nu tänkte jag gå till Emelie coh umgås lite.

Känns skönt att få nånting vettigt gjort idag. Ska nog hit kanske imorn också.. om inte imorn, så på tordag.

sökijobbi

Har nyligen vaknat. Jag kunde sova inatt . Somna före 23. Hur näjd är inte jag tror ni!?!
jag ska närsomhelst hoppa i duschen, göra mig i ordning och sen gå till k68 och söka lite jobb. Dags igen nu och få saker gjorda ! Har sån ångest nu att jag satt inne hela förra veckan och mådde dåligt. Fyfan !
Men men. Känns som att jag börjar komma tillbaka till mittt vanliga jag igen. Skönt det !

Som vanligt..

Jag har inte sovit på hela natten igen. Har varit lite trött, men fastnat framför tvn och sen som vanligt känt att jag inte ha nån ro i kroppen för att somna. Sofia sov också lite för länge igår så hon har inte heller sovit. Hon kom hit vid 5 imorse. Vi har suttit i köket och ätit frukost, rökt och pratat, som vanligt.

Börjar undra vad som är problemet? Jag älskar att sova egentligen. Speciellt på morgonen. Men just det där och somna verkar ju helt omöjligt nuförtiden.
Har duschat för nå tag sen, och gjort mig iordning bara för att fördriva tiden. Jag ska inte somna förrän ikväll !
Vi funderar på att hälsa på Sofias mamma (min moster) nu på förmiddagen, för att fördriva tiden. Jag måste hålla mig sysselsatt så jag inte somnar. Orkar inte med en sömnlös natt igen. Dagarna blir helt förstörda, och mitt huvud och min själ blir helt förstörd !
Nu när jag satte mig i soffan så blev jag trött. Det svider i ögonen. Men som jag sa, jag ska inte sova förrän ikväll !

Allt är som vanligt ...

Syskon

Pappa skickade äntligen efter 5 månaders tjat bilderna från i somras. Men jag kom på nu att han skickade ändå inte alla som jag ville ha. Får be honom göra det imorgon :)


Min kära syster Sanna och jag


Bror Jimmy och jag

Lapptäcke

Måste bara skryta om lapptäcket jag sydde till min mummi när hon fyllde 60 år. Nu är det ju ganska stora lappar. Men för att inte vara direkt intresserad av att sy, och utan mall så tycker jag att det är jävligt duktigt ! ;)



Jag fick den !



Jag fick klänningen ! 660 kronor blev det.
Min underbara babyface ville betala den åt mig. Som en födelsedagspresent :)
Längtar till sommaren nu så jag kan gå ut med den ;)

Sofia kom hit med Jamilia. Vilken fin flicka ! Hon blir 1 år i april. Världens gullune !
Sofia gjorde chokladbollar. Så nu har vi suttit och tryckt i oss några. Fler blir det ;)

Hos Melin

Kvällen blev bara trevligare och trevligare. :) här kommer lite bilder!










Klar för öl !

Nu har jag sminkat mig och fixat håret. Sitter nu på första ölen och ska snart börja på öl nummer två. :)
Melin sminkar sig just nu. Snart kommer hennes karl och hans vän.
Trevlig kväll allihop !

  

melinen.blogg.se

Har hjälp Melin med hennes blogg. Eller rättare sagt, jag har gjort hennes blogg. Designen då. Okej, hon har hjälpt till lite och sagt hur hon vill ha, Speciellt med headern. Annars har jag bara kopierat mina mallar, sen bara ändrat därifrån. Det blev lättare så :)

Ska till stan på nå tag, nån gång efter att Melin är klar på skithuset. Blir tydligen att äta på Donken, sen bolaget. Sen drar vi till henne. Ska göra mig iordning där. Blir nog Time sen. Ska bli kul. Var länge sen bara Vi satt.
Har inte festat dom 3 senaste helgerna, då ikväll tycker jag att jag kan få göra det.

Badanka

Jag har badat badkar, andra gången i den här lägenheter tror jag. Brukar inte tycka om att bada badkar. Tråkigt och trångt ! Men idag har jag tråkigare än tråkigast. Och det var faktiskt ganska skönt.
Nu är funderingen vad som händer ikväll. Är sugen på öl. Men vet ingen annan som är det...

Kusinbarn

Grattis kusin Sebastian och Nattis till deras son som föddes den 21/1-09. Ungen ska heta Kevin och var 48 cm lång och vägde 2895g. Skönt att allt gick bra. Längtar tills jag får träffa lillkillen :)



Jag försökte sova..

.. i minst en timme inatt. Men det gick inte. Kunde inte slappna av i ögonen eller i huvudet.
Jag kände att det inte var någon idé att försöka sova något mer. Jag la mig i soffan och kolla tv och tänkte att det skulle hjälpa, men icket..
Lånade Marcos telefon och ringde Sofia vid 6 och bjöd över henne på frukost. Hon har heller inte sovit något inatt. Vi har suttit i köket och druckigt te och pratat. Mysigt.
Nu känner jag att huvudet börjar göra ont. Känner mig trött. Skulle säkert kunna somna. Men brorsan Jimmy kommer till mig om en timma ungefär. Han har långlunch.. eller håltimme kanske det kallas då?


Brorsan och jag i somras. Jag var ju skapligt full..

He gå it !

Jag vill sova.
- Men he gå it å gö de om man it ä nå trött !

Jodå, jag är trött. Det svider i ögonen. Men jag känner i hela kroppen att jag inte kan slappna av. Tankar springer i huvudet runt, runt, ruuunt.
Marco ligger och sover han. Sen flera timmar. Då är det ju som det ska vara. Babyface kan somna, men inte jag. 
Sitter här och glor runt på nätet, som vanligt, lyssnar på Mtv, som vanligt, och jag kan inte somna, som vanligt.. Allt är som vanligt !


Tina och jag

Hittade en bild som jag aldrig sett förut. Tina och jag när vi var på färjan med brudarna och käka mat innan krogen dorg igång. Kvällssol, mysiga tjejer, sjukt trevligt !




Klänning

Titta vad jag har hittat på tradera.com. Ojj så jag är kär i denna klänning. :)
Den är uppe i 260 kronor nu, och man får buda tom. 23/1. Alltså 2 dagar kvar. Får se .. Jag ska fan ha den !!  :)

Header

Så jag började med headern till bloggen igen. Den får duga tills jag blir less..

Förhäxad



Sitter fortfarande vaken. Marco har lagt sig för länge sen. Är inte trött ännu. Inte för att sova. Så jag sitter och kollar tv samtidigt som jag glor runt lite på nätet. Tänkte att när jag ändå är vaken så här sent så kan jag kolla på förhäxad som börjar 02.10 idag. Jag tycker om förhäxad.  Holly Marie Combs som spelar Piper är ju Jättesöt, speciellt när hon ler. Tycker ni inte? :)

 


 

Ingen Energi

Har inte lust med nåt. Har inte lust att gå utanför dörren. Har inte lust att träffa nån av tjejerna. Har inte lust att ligga i soffan framför tvn äns.
Rycka upp sig och sätta ett leende på läpparna går inte. Orkar inte spela glad. Orkar inte vara nån till lags.

Jag vet att det är jag själv som väljer hur jag ska må. Men just nu orkar jag inte anstränga mig.
Allt känns så meningslöst. Allt är så långt bort.
Ska man åka upp en sväng? För att komma bort. För att tänka på annat ett tag. Men det finns inga pengar till det. Egentligen ingen energi heller. Något måste jag göra. Något måste hända. Men som det känns nu skulle jag kunna sitta här hemma i min mörka lägenhet och ruttna i några veckor till.

Jag vet inte..



Nötcréme

Jag är så sjukt sugen godis! Speciellt på Nötcréme. Försöker hitta om man kan köpa på internet en hel låda billigt. Men hittar inte. Har fått i present nån gång en hel låda med Nötcréme. Men då är den köpt på nån matgrossist.




Finns inga ord.

Tomt med ord. Vet inte vad man ska säga. Men alla har vi väl sådana dagar..?

tradera.com

Har suttit på tradera i 2 dagar nu. Skitkul juh. :)
Finns ju hur mycker saker som helst där. Har faktiskt hittat lite grann ;)

Muskelknutte

Greyhound hunden som har genetiska fel.



Men jag undrar om det är sant?

Nöta dator med dumlekakor

Sitta hos Emelie och nöter dator. Jag har bakat dumlekakor. mycket trevligt :)
Emelie sitter på photoshop och gör en header till sin blogg. Men nu lyckades hon göra nåt å allt försvann. Hihi, det har man ju vart med om några gånger.

Brunett

Nu har jag färgat håret brunt. Kanske lägger upp nån bild imorn. Får se vad jag orkar med :)

Långa hår

Nu vet jag ju några stycken som har köpt sig hårförlängning med clips. Jag tänkte kanske härma dom lite.
Typ, som om jag egentligen skulle ha nån nytta av det, jag som redan har så låångt hår. Men jag vill prova med längre.
Och det som är så bra med clips är ju att man kan använda dom när man vill. Tydligen jätteenkelt att sätta på och det tar inte alls lång tid, vad jag läst iallafall..Det blir ju lite roligt. kollar runt lite på nätet. Får se vad det blir.

4+2=Avslappnad inför helgen

Sökte 6 jobb sammanlagt idag. Hoppas att nåt ger svar.

Imorse när jag skulle dra till k68 kände jag att jag ska lägga mig och sova så fort jag kommer hem. Men såklart av att man har vart ute och cyklat i det kalla vädret är man ju inte alls sugen på att sova. Vilket är bra egentligen ju.
Men imorgon ska jag sova hela dagen tror jag. Blir kanske att fa hem till Emelie och sällskapa henne när hon ska göra om sin bloggdesign . Hjälpa henne lite med andra ord ;)


4 vita kuvert

Har iallafall skickat iväg 4 stycken jobbansökningar. Känns rätt bra :) Ska sitta och leta fler företag som jag kan skicka till.
enligt schemat skulle vi sluta 12 idag, men vi får tydligen sluta om kanske en halvtimma. Men jag kanske stannar kvar och söker mer jobb. Nästa vecka ska jag komma hit 2-3 ggr minst och söka jobb. Känns lättare och skönare att göra det här. Hemma brukar det ju inte bli så mycket gjort.

Till min kära mor

Jag skrev en kommentar till din blogg. Du kanske inte har vart inne och läst den?
Tänkte om du kunde ringa nån dag. i helgen iallafall? Jag har inga pengar, eller gratis mess att höra av mig till dig.
Saknar dig mamma.

Puss och Kram

Pingu


Sanna Melin tror att Pingu är utvecklingsstörd :) Haha



 

Googla dig själv..

..och se vad du hittar.. Idag på K68 pratade vi om anställningsinterjuver. Vi fick veta att din arbetsgivare, eller kanske blivande arbetsgivare kan googla ditt namn för att typ se vad du är för nån. Man ska därför passa sig vad man har för bilder och så ute på nätet. Jag tyckte det var ganska skrämmande. Jag har ju absolut inte nå tex. snuskbilder eller liknande ute nånstans.. Men ändå...
En av tjejerna hade tom. ett exempel på sånt. En tjej som hade skrivit i sin blogg nå skitsnack om sina arbetskamrater, som chefen sen hade lagt händerna på och kopierat ut och tagit upp det med tjejen. Det var nära att hon hade fått sparken. Så man får passa sig lite vad man säger och gör ute på nätet.

Tele2comviq Fast Pris

Jag funderar på att skaffa det.
Betala 499:- i månaden. Jag får 50 timmar samtalstid, 3000 SMS, och 3000 MMS.
Men jag är lite osäker ändå. Jag vill inte ha 2 mobiler, 2 olika kontantkort. Så egentligen passar ju det här med Fast Pris bra för mig.. Det är till alla nät och hemtelefoner. Då kan mina comviqkompis -ar ringa och SMSa gratis till mig. Jag ringer dom gratis, och till mina tjejer i Luleå. Dom har ändå oftast gratis SMS, så det är ju bara att be mig ringa upp ;)

Om jag ska skaffa mig det, så tänker jag inte byta nummer, utan kommer att ha kvar mitt halebop nummer. ! Men comviq numret därimot slänger jag i sjön. :)

Röda naglar

Jag hade ju ett jättefint vinrött nagellack för några månader sen. Men det har jag lyckats tappa bort. Idag var jag in på Cubus och köpte 2 nya röda nagellack. Ooh så fint :)



Lunch

Ganska slött det är att gå påkartläggningsveckan här ändå. Nyss har vi suttit och lyssnat på en gubbe från läs och skriv center. Han pratar om dysleksi (eller hur det nu stavas?)
Han pratade i 20 min, sen skulle vi prata med honom en och en, sen fick vi gå på lunch. :)
Börjar klockan 13 igen, men vi ska höra om vi kan jobba in luchen, och sluta tidigare sen istället. !

Vilken söt !

Andra Avenyn

Idag börjar 3dje säsongen av Andra Avenyn. Åh så jag har väntat. Tur att det var uppehåll bara några få veckor.
Ska bli spännande att se vad som händer. Läraren (Göran eller vad han nu heter?) Har ju en affär med en karl !!! :)
Kitty verkar ha hiv.. Det var ju iof mindre roligt.. Snart är det dags iallafall :)




Ljudlöst

Jag ska bädda ner mig i soffan och mysa med mig själv. Ska kolla på tv och släcka ner överallt. Dra för gardinerna så att ljuset utifrån inte kommer in. Jag har satt mobilerna på ljudlöst för att inte bli störd. Svarar inte oavsett vem som ringer. Sätter på dom ikväll nångång.

Vi kan mä rita

När jag hade Noelle hos mig i lördags så fick jag och Marco rita i hennes prinsessblock. Måste ju lägga upp bilderna på det. Tänk hur mycket man ritade när man var liten :) Det var ju ganska längesen sist. För Marco var det säkert ännu längre sen. :)



      

Dagen slutar klockan 12

Idag behöver vi inte sitta länge på K68. Börjar 9, och slutar 12. Nu sitter vi och ska börja skriva ett personligt brev, och kolla efter jobb.Jag passade på och smita in i bloggen under tiden ;)

John blund

Jag och babyface åt nyss spagetti och köttfärssås.
Som kusin brukar säga " Det var så gott att det knulla i mun ". :D
Men nu ligger vi här för mätta och trötta i soffan. Är inte på det bästa humöret idag. Varför vet jag inte. Det är ingenting speciellt som har hänt. Är väl för att jag inte sov så bra natten till idag. Men natten till imorgon ska jag sova, sova sova sova !

Första dagen på K68

Halva dagen har gått. Nu är det lunch och jag är hemma och äter. Skönt att det är så nära hem från K68. Tar väl drygt 10 min att gå. Börjar klockan 13 igen, och slutar 14.30. Det vi har gjort idag är att vi har presenterat oss lite lätt. Namn, vad man har jobbat med och lite sånt bara. Sen har vi kollat på "JAG AB" , tror jag det heter. En coach som står och pratar och coachar.. Han är skitbra och det är skitkul att lyssna på. Man börjar tänka till lite när man lyssnar på honom. Eftersom jag gick på K68 för ganska precis Ett år sen, så har jag ju redan sett det där. Men det är värt att se det där flera gånger :)

Vilken underbar dag

Lekt med Noelle så det heter duga :) Vi har spelat memory, med - prinsessmotiv , självklart ! -igen :)
Gungat, snurrat, lagat mat, sett på film, ritat, smällt smällare. :)
Det har vart hur kul och mysigt som helst. Snart kommer Struffe och hämtar henne. Nu vill hon leka teater med mina alla nallar .. fast nu bygger hon en koja :)






lördagmorgon

Noelle har nyligen kommit. Jag har hunnit duscha och sitter med en kopp te och kollar på barnkanalen. Noelle verkar vara glad och visar mig alla "leksaker" hon har tagit med sig. Hon har fått kritor och ett block att rita i med Disney prinsessor som motiv - självlklart :)

Uppdaterar säkert lite senare. :)

Snart blir det sängen

Det börjar svida i ögonen. Är trött, men kunde ha vart vaken ett tag till. Hade det kommit något bra på tv så hade jag inte lagt mig än. Men det är ju bara hulken och andra värdelösa filmer på tvn ikväll.
Ska ju ändå upp tidigt imorgon och leka med Noelle, så det var väl lika bra ... :)

Ska ta en chokladboll till, sen en rök, och efter det göra mig klar för sängen !

Fredag eftermiddag

Sitter här i min ensamhet och kollar på television. Syster Sanna va här en sväng efter skolan, men hon drog hem. Marco har farit till Viptorp. Jag själv har ingen direkt lust med nånting. Fast joo, ändå har jag det. Men vad vet jag inte.
Känns skönt att bara sitta hemma och inte göra nånting. Kanske tar och gör en sats med chokladbollar.
Ooh vad gott med chokladbollar.

Vad tycks om min blogg då? Jag Tycker bättre om den här, än det jag hade innan.


Att jag aldrig kan sluta

Har suttit med bloggen igen i flera timmar. Hela kvällen och nu halva natten. Känner mig ganska nöjd nu faktiskt. Men vi får väl se hur länge det håller .. :)
Borde ju gå och lägga mig... Men det kändes inte lika roligt. Har ändå ingenting för mig imorgon, så då kan jag ju sova.
Lär väl sitta ett tag till med det här och se om man kanske kommer på något att lägga till.

Sov gott ni som sover .

Antikrundan

Folk verkar tycka det är konstigt att jag sitter och kollar på Antikrundan. :) Vadå kärringvarning?!?! Haha.
Jag tycker det är intressant faktiskt med gamla saker. Kul att se flera hundra år gamla möbler, eller vad det nu kan vara, och se hur mycket det är värt.

- En rysk supskål som är värd 25 000 - 30 000 kr.
Vilket lyx. Gubben hade köpt den billigt på nån gammal loppmarknad :)

Fina Noelle

På lördag ska jag passa Noelle heeela dagen, nästan iallafall.
Stuffe lämnar henne hos mig vid 8 på morgonen, och hämtar väl henne kring 16 på eftermiddagen.
Jag ber till modernatur att hon låter snön vara kvar tills dess, så jag kan ta henne till backen och åka pulka :)



 

Morgonstund har Guld i mun.


Sitter här hos mig med en kopp te, tittar på nyhetsmorgon och
väntar på att syster Sanna ska komma förbi.
Jag ska lämna in papper lite överallt, och hon ska kolla något på make up store.
Det är jätteskönt att vara uppe lite med tuppen igen, även fast jag är trött och seg idag.
I duschen kände jag mig fit for fight . - Passa dig dagen för här kommer jag, tänkte jag. Men när jag väl smörjt in mig och gjort min kopp te så kändes det inte lika bra.. Känner absolut inte för nå tajta leggings eller annat åtsittande kläder. Känner mig sliten och seg. Ungefär som på bilden till höger här ;)
Men vid sånna här tillfällen har jag ju mina baggyjeans. Väldigt stora på mig, men bara att dra åt skärpet :)

Nä, nu ska jag värma lite mer te, sätta mig och röka och försöka varva ner innan det är dags för allt spring.






Sån där sommarbränna

Tänk om man kunde ha sån där sommarbränna året om.
- Man ser och känner sig så fräsch.
Marco har frågat ett par dagar nu om vi ska fara å sola. Men vetefan.


Bild från -05, men solbrun var jag iallafall :)

Hittade gamla bilder..




Helly och jag när båda bodde på Örnäset i Luleå, -06 tror jag :) 


Mia och jag julen -06 Påväg upp till Pello :)


Jag och Melin sommaren -05 :)


Jag och Sofia ssommaren -05 :)


Jag och brorsan Jocke, sommaren -04 :)

Åt helvete med det här!

Jag satt och lekte med bloggen igen, vilket jag inte borde ha gjort !!!!!!
Nåt blev knas i kodmallar. Försökte att hitta felet, vilket jag tillslut gjorde, men då var det något annat som fucka upp sig.
Då var det bara att återställa kodmallar. Fyfan!

Nu får jag ju börja om från början med massa saker !


Nu låter det som att jorden har gått under, men det känns som det när man suttit med det här länge och sen skiter allt sig! Jag är dessutom trött och har ont i huvudet, och jag brukar aldrig ha ont i huvudet! Kanske är ett tecken på att jag ska sätta min kära dator åt sidan. Så jag gör det nu!

Sov gott!


Vintersol

Iförrgår när jag gick mot Sofia så var det jättefint väder ute.
Kallt, snö och solsken. Hur härligt som helst !
Kändes som att vara uppe i norrland igen.

Äntligen har jag dom!

Jag var hos pappa igår och hämtade mina skor från bestemor. :)
Så fina! MEN, jag har redan skavsår ! :/ Gick med dom igår i 15 min. Tänkte jag skulle ha på mig dom idag, men vet inte om det går. Har tagit på mig raggsockar och benvärmare, så att dom täcker där skavsåren är, men det funkar inte :(
Vet inte vad jag ska hitta på för att kunna gå i dom. Jävla surt!



America's Next Top Model



Första avsnittet av säsong 11 var idag klockan 20.00.
Jag har följt nästan alla säsonger mer eller mindre, så även om det är ganska tjatigt, så tänker jag fortsätta. Jag tycker det är väldigt kul att se hur tjejerna beter sig på fotograferingarna, och sen se hur bilderna blir och vad dom får för kritik.
Sen när det går så långt att tjejerna börjar bråka med varandra är ju också väldigt kul :)


Våra bästa år.

Jag tänkte att idag förengångskull kolla på våra bästa år. Det var några veckor sen. Men så kommer det inte ídag.. Men det är väl för att det är röd dag igen!



klippa eller inte klippa?


Det är frågan. Jag har funderat ett tag nu om jag ska klippa av mig håret. Men är ju så nöjd att det har blivit så långt nu :)
Saken är ju att det är så slitet.. Toppa kan jag ju, men antingen inge mer än så, eller mycket !




Dom kör fort !

Helly och Danne har kommit till Örnsköldsvik redan. Dom har kört i ungefär 7 timmar. Ändå är det halt ute.
Dom hade nästan kört av vägen just utanför Eskilstuna. Hoppas resten av resan går fint :)

Då var det babyface & jag igen då



Det känns väldigt skönt ändå att vara själv. Marco gör inte så mycket väsen av sig när han fastnar i sin dator.
Men fan vad tomt det kommer att kännas. Och jag kommer att sakna Helly som fan. Det kommer ta länge nu innan vi kan ses igen. Hoppas bara inte allt för länge.
Nu ska jag bara sitta i soffan och leka med datorn och njuta av att bara vara i lugn och ro.

Klockan är ju inte mycket så vi får väl se vad som kan hända senare.
Gärna nånting, men ingenting som har med alkohol att göra.



Snart far dom upp till norrbotten..

Helly och danne håller på  och packar för att fara tillbaka hem till Luleå igen.
Jag hade gärna följt med, men har ju inte ett öre att åka tillbaka med sen. Men jag ska försöka att ta mig upp så fort det finns möjlighet. Kanske överraska Helly igen som hon och Danne gjorde med mig i tisdags.
Nu är det ju iochförsig lika. Jag överraskade ju henne när jag var upp för nå tag sen :)

Det har vart väldigt mysigt att ha dom här hemma. Vi har gått varandra på nerverna alla fyra, jag, marco, Helly och Danne.
Alla 4 har vart och sovit i min etta på 40kvm. :) Men det var det värt !

Nu vill  mitt arselbarn Helly låna datan en sväng.



Sammanfattning av år 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Fick montera kablar i 6 månader. Haha.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Nej, gjorde ju inte det.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

- Ja men det är klart ! Folk sprutar ju ut ungar nuförtiden.

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej tack och lov inte !

5.Vilka länder besökte du?
- Stannade i Sverige hela 2008.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Ett jobb. :)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 1 januari, 25 april..

8. Vad var din största framgång 2008?
-  Flyttade till eget !

9. Största misstaget?
- Det behövs inte nämnas här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
-
Mina vanliga förkylningar, med hostan.

11. Bästa köpet?
- Mitt vardagsrum, och datorn. :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
-
Cigaretter och öl.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Min babyface. :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- Just dance, Disturbia.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-
Var gladare år 2008.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

- Träna. Började, men slutade lika fort.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Festat. Men nu är det slut med sånt :)

18. Hur tillbringar du julen?
- Med Marco, hans mor och bror.

19. Blev du kär i år?
- Jaadå, det blev jag. :)

20. Favoritprogram på TV?
-
Andra avenyn ! One tree hill, och våra bästa år måste jag ju också nämna :)

21. Bästa boken du läste i år?
- Jag läser aldrig böcker !

22. Största musikaliska upptäckten?
- ??

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Ne inget speciellt :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
- Hehe jaa. Dom som känner mig vet nog. ;)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Öhm.. Var nog på kartläggnignskurs för soc. Mer minns  jag inte..

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Inget jag kan komma på sådär...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
- Benvärmare, leggings och lager på lager med linnen :)

29. Vad fick dig att må bra?
- Marco, vänner, att få lön. !

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Haha måste ju säga Bagge från idol juryn. Han såg ju ut som en nallebjörn :)

31. Vem saknade du?
- Morsan och Jocke, helt klart ! Och Luletjejerna !

32. De bästa nya människorna du träffade?

- Hade jag inte sagt min babyface, så hade det ju vart ljug.

Mätta och belåtna

Har varit och snurrat lite idag  med Marco, Helly och Danne. Vi köpte mat på förslunda pizzeria.
- Kebab !
Är så mätt i magen nu så jag orkar inte med nåt. Men vi ska tydligen åka och handla lite och sen har jag ju tvättstugan.
Efter det ska jag inte röra en fena !! :)

Tvättstugan

Vakna till för en halvtimma sen och kände idag har jag faktiskt tid och lust att tvätta lite. Men det finns inte tid färrän vid 13.
Sitter i köket numed Marco och ska dricka te snart. Helly och Danne ligger och sover ..

Vilken film?

Det är frågan.
Day after tomorrow eller US Marshals ..?
Marco menar på den andra, så vi kör väl på det. :)

Lite bilder från nyårsafton





Visste ni att..

.. det finns isbjörnar i Norge?
Danne sa det nyss, men jag trodde inte på det.
Kollad på nätet nu och det stämmer , dom är tydligen kriminella också :P Moohaaha.