Äntligen hemma

Det var kul på kryssningen. Men kul kan jag ha hemma också. Förstår inte vad alla menar med att det är så himla jävla jättekul att åka kryssning.
Men visst hade jag trevligt :) Men det lär dröjja ett bra jävla tag innan jag åker båt igen. Nu har jag testat på det 2 gånger. Första gången var det ju skitkul, nu fick jag prova en andra gång, och då insett att det är inte världens roligaste grejj. Desutom var det fan inte billigt i taxfreen. ! Men fick med mig 2 limpor cigg och massa lakrits iaf.


La upp bilderna på min dator, men nu fick jag inte igång internet. Så jag skriver från Marcos dator nu. Orkar inte lägga in bilderna till den här datan också. Så imorgon kommer bilder från båten.

Nu låter det kanske att jag är helt besviken på kryssningen. Men jag hade kul. Sällskapet var super. Men att kryssa är nog ingenting för mig.

Snart bär det av

Kim och Vicky kom till Marco vid 10.30. Nyss har vi ätit grillat och om inte länge ska vi gå mot bussen. Vad Roooligt ! :)

Kolla stilen

I väntan på att jag skulle möta Melin, gick jag igenom mina älskade fotoalbum lite snabbt. Kände att jag ville dela med mig av dom här bilderna. Det var nog kläderna som var orsaken.



Kusin Kim och jag. Ingen aning om hur gamla vi var. Men kläderna var nog inte våra iaf. :)



Detta måste ha vart i mellanstadiet. Vi hade "fest" i en lokal i Skiftinge. Kolla kläderna.
Blå Adidas t-shirt, grön blommig kjol och svarta strumpbyxor.
Hot Hot Hot ! Haha.

Galaxy



Imorgon gäller det. Jag, min Marco, Kim, hans Vicky och Petri ska åka på kryssning imorgon. Det ska bli roligt. Så jag är snart påväg hemmåt för att hämta lite kläder att ta med mig. Wiii :)

Nattpoker

Har suttit och spelat poker på nätet med Jemina. På facebook. Det var skitroligt. Alla har då sina ansikten. Lite mindre opersonligt att spela där. Självklart inte riktiga pengar. Men kul är det. Har pratat med Jemina i telen hela tiden också. Hon låter så trött och grinig nu. Själv sitter jag och skrattar för mig själv.

Nu blir det en sista rök innan sängen. Jag misstänker att jag kommer somna på en gång.

Kimmen


Min kusin Kim ville så gärna att jag skulle lägga upp den här bilden på min blogg. :)

ApMarco



Min babyface leker apa. Visst söt?! ;)

Bilder från min och babys dag















Sommar med baby

Idag firar jag och min Marco 1 år. Vi har vart på djurgårdsberget och haft det mysigt med jordgubbar och grädde.
Nu är vi slut efter dagen så vi ska lägga oss och vila lite. Senare blir det film och mera mys.

Bilder kommer sen.

Soliga fredag

Först på stan med Brorsan och Melin. Runda kiosken och "fika". Kallt var det då det blåste. Jag lånade Melins raggarjacka. Sen följde bror med hem till mig så jag kunde packa lite kläder för att sen cykla till Marco.








Hos Marco har jag suttit och solat, druckigt bira och rökt. Solen försvann från altanen så vi flytta ut till lekparken utanför.


Torsdag

Efter att jag hjälpt Jonna med bloggen tog jag cykeln till djurgårdsparken för att sitta och umgås med Alex, Jessica, Emelie och Jessicas valp Tilda.
 





Ikväll blir det mys med Melin. Godis, glass, mens och cigaretter. Vi ska kolla någon skräckis film sen. Och säkert till filmen gå ner och köpa en Kebabpizza att dela. Som vi alltid gör ;)



 

Kanonväder



Helgen blir ju supervarm ! Då ska det fan bli öl och njuta av solen och värmen med en cigg. Imorgon är det prat om att gå till djurgårdsparken och spela kubb och ta nån bira med Alex, och som det lät kanske Jessica och någon mer. Ska höra med Marco, Kimmen och Vicky också.

Lördag firar ju jag och Marco 1 år. Vi kan ju inte bara sitta inne i det fina vädret. Så tänker kanske ta någon picknick och njuta av varandra.

Hjälpte Jonna



Jag hjälpte Jonna idag med att fixa om hennes blogg. Hon blev nöjd, och det blev jag med :)

Jag gjorde fynd idag

Jag var ju igår och kollade efter jeans på stan. Inget passade. Idag gick jag in på myrorna. Där hittade jag ett par ljusa ungefär som jag var ute efter. Tiger of sweden 175kr tack ska jag ha!

Ville ha jeansen lite slitna, så kollade på nätet hur man kan göra för att det ska bli som snyggast. Sandpapper. Så jag stod och sandpapprade jeansen ute på altanen hos Marco. Fick inte det slitna att synas så bra på bild. Det syns mer i verkligheten. Jag är nöjd !
                                                          


 
Före                                                            Efter


 

Jimmy dog

Jag vakna imorse av den värsta mardrömmen någonsin. Vi var familjen i en lägenhet. Jimmy satt utanför förnstret på huk. Det blev halt och han gled ner från 3dje våningen och dog direkt. Jag såg när han ramlade ner och försökte få tag i honom, men kom bara åt tröjjan och tappade självklart taget.

Skrek till alla att Jimmy är kanske död nere på marken. Sprang ner och kollade och där låg han helt livlös. Jag vaknade och storgrät. Jag grät och var rädd för drömmen, men självklart glad för att det bara var en dröm. Fan vad jag grät. Jag skrev sms till Jimmy för att kolla att allt var bra, och att han inte ska klättra på hustak närmaste tiden.

Jag vill aldrig mista mina syskon. Av den här drömmen insåg jag verkligen hur mycket jag älskar mina syskon och hur mycket dom betyder för mig.

Fan för dom här mardrömmarna !!

Min tralla

Var så nöjd att jag kunde ta min sköna damtralla. Det känns som att sväva när man cyklar på henne.



Var på stan idag med Jemina. Provade ungefär 6 par jeans, utan att nån passa !!
Men det är väl kanske tur det så sparar man pengar.

Jag Älskar Dig Babyface



Djurgårsparken

Idag gick jag, Sofia och Janina till djurgårdsparken och kasta lite tennisboll. Sen såg vi berget där på sidan och tänkte att vi måste gå upp dit och kolla läget däruppifrån. Mysig kväll. I veckan ska vi gå till berget bakom sjukhuset. Bara för att.



















Tidig måndag

Vakna första gången vid 7 imorse. Tänkte"nee, vafan ska jag göra såhär tidigt." Och somnade om. Men vaknade 08.45 av att Marco frågade vars kunskapskompaniet ligger. Sen var det ingen ide att försöka fortsätta sova. På tv var det bara TV-Shop. Så det var lika bra att hoppa i duschen.

Ingen aning vad man ska göra av den här dagen. Men det återstår att se.

The Reader




Gillar man drama så kanske man gillar den här filmen. Kate Winslet fick ju en Oscar för sin roll, så jag hade ju höga förväntingar. Men jag blev lite besviken. Den var lite långdragen.

Nån annan som har sett den? Vad tyckte ni?

Idag blir det Tv hela dan

           Kanal 5






Toarulle.

Jemina hade den på sin blogg så var bara tvungen att lägga upp den jag med :). Toarulle. Många skratt har man fått åt den ;) Toarulle toarulle tooaruuullee.

Första bilträff

Jajjemen. Idag har jag vart på min första bilträff. Och det var min sista kan jag lova. Går inte på något sånt någon gång mer, iallafall inte frivilligt. Jag förstår ändå att folk är motorintresserade. Men folk bara stod ju. Men är väl en social grejj att träffa folk och prata om bilar då. Kanske inte är så kontigt att jag inte trivdes, för jag vet ju knappt hur en Volvo ser ut.



Lördag med mamma

Gick ju hem till pappa direkt efter jobbet. Jimmy har fixat min damtralla nu så jag kan börja cykla med den istället för min damla bajscykel.


Nu kom min morbror Markku hit och hälsa på morsan. Ska vara lite social.



Dagens schema

Hos Kattis med Familjen och hälsar på. Vi har suttit här ett tag nu. Vid 17 ska vi börja promenera till Skiftinge. Jimmy ska laga mitt punka på min tralla. Pappa köper nytt däck och ny slang. Själv börjar jag jobba klockan 18 till 10.30 imorgon. Gärna hade jag ju umgåtts med mor min. Men jag jobbar hellre. :) Dessutom har jag ändå hunnit umgås med mamma hela veckan. Sen hinner jag ju imorgon också.


Tur till Skiftinge igen

Kring 14 tiden ska jag hämta Noelle från dagis igen. Vi åker direkt till Skiftinge idag med. En heldag hos pappa även idag alltså.
Har börjat sminka mig lite, och ska snart börja platta håret. Ska läsa lite bloggar.

Hej så länge.

Grillning i Skiftinge

Jag tog Noelle hem till pappa idag. Just för att få umgås så mycket som möjligt med mamma
 och Jocke, också att Noelle kan leka med ungarna på gården + att vi skulle grilla.
Jättemysig dag. Noelle ville inte åka hem när hon skulle. Men jag tar henne dit imorgon också :)




Bror Jimmy, och bror Jocke i bakgrunden.


Lottas familjs hund Zorro. Han är stor och läskig. Men mycket snäll.


Far fixar med köttet direkt efter jobbet hans. Mor blundar till i bakgrunden.


Köööt Fifäään


Jag försökte få plats i gungan. Mer än så här gick inte. Noelle så söt bredvid.


Marco försökte han med. ;)


Åka kanan. Väldigt många år sen man åkte den sist. Men kul var det :)








Kusin Kenny kom med sina föräldrar och sa hej en sväng. Goaste ungen.

Mor och jag



Mamma kom ju till stan idag :) Vi planerade först att gå ut för att hälsa på folk. Till fröslunda. Men innan vi hann komma från pappa i skiftinge till Marco,då vi bestämde oss för öl ist. Vi köpte ett 6pack 3,5or. Till Marco för att mamma skulle få träffa Marcos mor. Det verkar som att dom kommer överens. Vi har suttit här flera timmar nu. Snart ska jag och mamma ta oss till Time en sväng. Sen sova hos Marco. Älskar att min mamma är här. Hon är det bästa. Jag saknar henne varje dag.

Kortspel

Imorgon ska jag hämta lilla Noelle på dagis :) Blir mycket lek imorgon.
Jag är jättetrött, så det blir en tidig kväll idag tror jag. Har vart hos Jemina hela dagen. Inte för att vi har gjort mycket, men ändå :) Vi var spelat kort. Det är bara med Jemina jag brukar spela kort oftast. Det brukar vi göra, har alltid gjort. 

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och vänta på att klockan blir 21 så jag kan somna.


Noelle är alltid glad. Men så fort hon ser min kamera tar hon fram en allvarlig min. :)

Jordgubbar

I helgen har jag ätit alldeles för mycket. Nu blir det inge mera gottigotti. Äta frukt om jag är sugen på något sött. I helg har vi käkat jordgubbar också. -Sommar sommar sommar :) Idag är det lite kyligare. Men he gör inget. Bara det inte regnar så.


Ska glo våra bästa år nu tänkte jag. Sen fundera på vad man ska göra. Våldgästa hos Jemina kanske om hon inte har något annat för sig? ;) Eller kolla om Sofia är vaken.. Eller kolla med Kattis vad som händer där.
Det återstår och se. Nåt ska hända idag iaf :)



Glad Påsk

Idag följde ju då Kim och Vicky med hem till Marco för att vara med när vi grillade. Solen skiner och det är hellvetesvarmt. Så länge solen var på altanen satt jag där och njöt. Livet lever i sådana här väder. Jag känner mig så fridfull och lycklig !







Skål och Glad Påsk  ;)

Långfredag













Dagen började ju med att jag sluta jobbet. Hemma hos Marco fick jag veta att det skulle komma folk för att grilla och dricka lite. Jag hängde på och skulle egentligen ta det lugnt. Men det blev lite mer än så. Ölen var slut så vi bestämde oss för att promenera till statoil för att köpa öl, sen taxi till viptorp.

Pics







 

Jobbat klart

Cyklade direkt till Jemina efter jobbet. Ska väl snart börja dra till Marco. Vad som händer där vet jag väl inte. Datorn kanske om inte Marco hunnit vakna och bokat den ;)

Frukost

Första gången på jag vet inte hur länge sitter jag och äter frukost före jag ska till jobbet. Jag som inte brukar få i mig nånting förrän flera timmar efter att jag vaknat.

Cyklar till jobbet om en stund. Så jag återkommer imorgon och ;)

Imorgon ska jag jobba

Jag och Marco sov några timmar under dagen. Det var så skönt att somna. Men jag tror inte det ska vara några problem att somna snart igen. Jag ska upp till jobbet imorn, så måste få lite sömn iallafall.

Smutsigt

jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle till helvetesstugan idag.
 Var nyss ner dit, och kan ju säga att det inte var fresch där inne. Vadfan gör folk egentligen?







Jag skulle ju aldrig lämna såhär efter mig i tvättstugan.
Men jag tänker ju fan inte städa efter andra. Det kändes ju inte direkt trevligt
att börja tvätta kläder där inne. Otroligt med vissa människor.

Helvetesstugan



Alla mina kläder ligger i tvättkorgen. Så idag måste jag tvätta. Mellan 16-19 har jag tid där nere i helvetesstugan.
Nej så faligt är det inte. Det ska bli skönt med rena kläder. :)

Hjärtliga pannkakor



Det blev att göra lite mer än inte ett skit idag. Jemina och jag bestämde att vi skulle hem till mig och steka hjärtformade pannkakor med glass och jordgubbar. Och så blev det. Vi skulle även se en film efter pannkakorna. Och så blev det. Men filmen var så värdelös så jag tillochmed spolade igenom lite för att fortsätta se när det hände något i filmen, vilket det inte gjorde. Och Jemina somnade. Det är inte äns värt att nämna filmens titel, den var så värdelös.

Vi har haft skittrevligt. Suttit i mitt kök och surrat i pannkaksosen och rökt en massa. Solen sken in och det blev alldeles för varmt nästan. Men jag klagar inte. Jag älskar att våren är här och att sommaren är påväg.

Så det här gör vi om snart igen Jemina :)

Idag ska jag inte göra ett skit

Vaknade 11.20. Helt slut i både kropp och själ. Sov inte så bra inatt. Morsan ringde, så det var lättare att vakna.
Jag känner att någonting måste jag ju kanske göra idag. Men och andra sidan, nej. Idag ska jag inte göra ett skit. Bara vara. Det gjorde jag ju iochförsig igår också. Men idag är det måndag. Ända jag ska göra är att sätta mig på altanen och röka i solen. Ska ta och ringa och prata med Helly the arselbarn också. Vi hann inte prata ordentligt igår eftersom att jag hade mina TV program att titta på som vanligt på söndagar :)

Bröllop

Vi fick ju inte vara med på själva cermonin. Men fest blev det sen. Dom flesta nära och kära. Smörgåstårta som var hemmagjord av Janne the Man. Godaste jag ätit någonsin. Bästa festen någonsin också. Den slog allt. Som Mummis 60 års fest, om nästan inte lite bättre. Jag stortrivdes, och det gjorde nog alla. Vädret var ju det bästa också. Sol och värme i början av april. Sitta på balkongen och röka med kortärmat utan att frysa det minsta. Sommaren är påväg äntligen ! 





Mummi ser ut att tumma upp, men egentligen fixade hon till glasögonen.




Janne och Kattis. Mummi i mitten. Alltid lika fin :)


Det gifta parets säng. Släktens påhitt med rosor och massa ris


Det gifta paret. Dom är som gjorda för varanda.


Moffa sjöng en sång till brudparet. "rosen". Alla blev lite tårögda. Det var
vackert gjort av kjell att sjunga. Och det passade så bra.


 


Hela dagen/kvällen var så fin, varm och mycket kärlek mellan alla. 


 

Lyckad fredagkväll







Det var dom ända bilderna jag tog igår. Annso tog lite fler bilder med sin digitalkamera. Kanske kommer upp lite mer bilder sen dåra.

Först var vi ju hos Marco igår då och spela lite Wii. Annso höll på att springa in i TVn, precis som jag gjorde i början.
Sen kom Petri och Pontus. Alla gick ut på Time, där vi mötte Alex. Kul kväll. Och kul avslut på natten ;)

Lego

Jag och Noelle lekte med lego igår. När gjorde ni det sist?

Före&Efter

 

Slingat hår

Jag och moster Kattis skulle slinga håret tillsammans här i april. Men annso, som faktiskt har gått frisör nyss, men hoppat av, kunde slinga håret på mig ikväll. Det blev inte så ljust som jag tänkt mig ha i sommar. Så Katja - Du å jag ska slinga på varandra sen iaf ;)

När vi sköljde ur färgen var slingorna orangerosa ! !! Helvete tänkte jag. Men efter att ha fönat det så ser det bra ut. I ljuset hos mig iaf. Får se imorgon när man plattar och gör iordning det och ser i dagsljus. Annars är det bara att ta mössa i vårvärmen.

Bilder kommer upp imorgon ;)

Hämtning på dagis

Jaa, snart ska jag gå till Noelles dagis och hämta henne. Det blir nog fullt med lek idag med :)


Lite bilder


Noelle, igår när vi väntade på bussen



Igår när jag och Marco bytt sängkläder. Jättegamla och fula som stryk.
Men det är gamla sängkläder som är skönat.



Dagen då jag var på stan med Annso.

Städning pågår

Jag och Marco städar hans rum. Jag har tagit bort påslakan och lakan och hängt upp täcken och kuddar ute. Sängen ser ut som en sandlåda, så Marco dammsuger för fullt. Rummet är ju pyttelitet så städningen tar ju inte länge.

Tog ju hand om Noelle idag. Var skitkul. Vi gjorde allt möjligt, som alltid :) Längtar lite till imorgon faktiskt :)

Barnvakt

Alldeles snart ska jag börja promenera till dagiset och hämta Noelle. Sen tar vi bussen hem till Stuffe. Ska bli kul att umgås med lilltejen. Hon har pratat om mig på dagis idag och väntar på att jag ska hämta henne :) Det är så roligt att hon tycker om mig. Ska passa henne efter dagis imorgon och på fredag också.



Tilda och jag igår hos Kattis :)

Annso igår på stan. Det var kul att träffa finskan !