Sol & Bad

Har egentligen inget att skriva. Mer än att det har vart massa sol och bad, i sundbyholm. Det har grillats och fiskat sent på kvällarna. Bara njutit av sommaren och det varma vädret.

Bilder finns självklart som alltid. Men ännu inte på datorn. Min dator här brevid är inte på så jag orkar inte nu. Bilder kommer senare eller imorgon.

Ikväll blir det grillning för vissa och tacos för mig. Jag var mer sugen på tacos. - Mmmm !

Nya skor

Jag hittade nya skor idag. Skor som jag kan promenera i, vilket behövdes. Jag är riktigt jävla nöjd, med tanke på att jag hade tänkt att köpa billiga skor från tex. Ica Maxi eller liknande.
Ord. pris 700:- Nu 299:-
- Älska REA.



Nu får det inte finnas undanflykter för att skippa promenaderna.

Nu blir det sängen med Marco och glo Tvn till man däckar.

Melins första tårta



Kevin blev ju 5 år idag! Melin bakade sin första tårta någonsin. Hon hade varken elvisp eller slickepott. Vi fick vispa grädden för hand och i en shaker. Det var Kevins önskemål, tårta med jordgubbar.
Don't judge the book by its cover. - Tårtan smakade väldigt bra!

Sov middag på eftermiddagen/kvällen, och senare gick jag och Marco till stadsparken och matade lite änder. Väldans kul att se hur fågeljävlarna beter sig för att få lite bröd :)

Räkningar betalda

Direkt jag vakna på morgonen tog jag och betalade mina räkningar, dvs hyran och elen. Tidigare i veckan betalade jag dator och internet, innan lönen ens hann komma. Så det var skönt att man hade sparat ihop pengar.

Idag ska jag träffa Emelie, vi ska äta lite mat på stan, sitt aom umgås till hon ska fixa lite med sitt.
Sen ska jag leta rätt på något till Kevin, pojken som blir hela 5 år idag :) Och självklart ta promenaden till fröslunda med Marco när presenten är hittad.

King of Pop



Michael Jackson är död. King of Pop är död. Jag är helt ställd. Förstår ni, Michael Jackson är död.!? Det lär ju va skriverier om detta. En av världens mest kändaste personer har dött.
Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att det är tråkigt.

Torsdag

Dagen började lugnt innomhus, med tanke på solen. Men sen skulle grabbarna till Underbara Hem och kolla lite saker till Petris lägenhet. Blev alltså promenad dit och tillbaka. Mötte upp Melin och Kevin på stan för att passa Kevin i någon timma så hon kunde köpa lite presenter till Kevins födelsedag imorgon.
Mat på Erikssons sen till stadsparkens lekpark med grabbarna.
När Melin hämtat sin son tog vi bilen till Sundbyholm och njöt av glass, sommar och båtarna i hamnen.

Sen gick jag och träffade Jemina på Rfsl ett tag. Påväg därifrån mötte jag Vicky och Kim som var skapligt ledsna på att bilen brakat sönder. - Vi som tänkte ta en grill/fiske kväll i Sundbyholm i helg.. Men vi får väl ta cykel dit eller nåt :)

Lite bilder från dagen, det är väl alltid kul. :)







Bränd

Jag har nog lyckats bränna mig iallafall mer än jag trodde. Natten har vart jobbigt. Det var svidit på hela kroppen jag jag ska ändra sovställning.
Idag var ju planerna att hitta på nåt med systernSandra+nå folk som kanske vill vara med, bla. Emelie :) Men jag vet inte. Vi hade ju tänkt att njuta av solen, men idag måste jag, för min huds skull, hålla mig inne eller i skuggan iallafall.

Ne jag tar och ringer henne nu och ser vad som händer och fötter.

Vilsta bad igen

 







Ännu en dag har tillbringats i Vilsta. Mycket trevlig dag. Och solen sken som bara den. Jag snodde Noelles solskyddsfaktor 50+ för att inte bränna mig mer än nödvändigt. Men jag tyckte inte att det räckte. Det brände på huden så jag täckte mig med klänning över axlarna och linne på huvudet. Jag vet hur det är att vara helt förstörd av solens strålar, och jag ville inte vara om det igen. Det räcker med att det stramar lite sen igår.

Pappa och ungarna kom dit idag också. Jag och Melin hade med oss Mackor och fika, men vi bestämde i eftermiddags att käka pizza på stranden. Pappa tog bilen och hämtade, från närmaste pizzeria och det smakade super.

Promenad hem från Vilsta idag med Marco och Pontus. Vägen till Marco stannade vi på stan för att kolla lite REA. Jag hittade jättesöta stringtrosor på GinaTricot, och en luvtröja på Stadium, något jag verkligen saknat i garderoben.

Övernattning hos Melin

Inatt tog jag hojjen till Melin och sov där. Lite kvällsnudlar och tonfiskmojs macka innan sängen. Är barnvakt åt Noelle idag. Vi fyra, jag Melin, Kevin och Noelle ska tillbringa största delen av dagen i Vilsta. Vi tar med oss Mackor och fika. Blir en trevlig dag idag tror jag. Och kul för Kevin och Noelle som är lika gamla att umgås på stranden.

Vilsta

Har vart i Vilsta hela dagen idag. Fått färg och haft trevligt med Melin och hennes son Kevin. Pappa och ungarna kom också. Imorgon blir det samma sak. Jag och Melin tar med oss fika så vi kan vara hela dagen utan att bli hungriga.
Förhoppningsvis blir pappa ledig imorgon så kommer han med ungarna också.












Bilduppdatering

 
På vägen till Vilsta badet.


Kevin efter att han ramlat i vattnet. Chocken han fick, att han blev dygnsur, var dagens :)


Melin och Kevin i stadsparkens lekpark.


Det var så sjukt mycket fåglar i stadsparken så det var äckligt.

Hinner inte nu

Tänkte uppdatera med lite bilder från helgen. Men nu hinner jag inte göra det för Kim och Vicky kom precis hit. Vill inte att dom ska behöva vänta på mig. Uppdaterar senare !

Sebbekusin

Idag var jag och hälsade på hos Sebbekusin och hans familj. Lilla Kevin är snart 5 månader och pappa upp i dagen. Dom såg ut att må bra hela familjen, och det var kul att se. Önskar dom allt gott. :)




Innan 12

Först ringer moster Kattis och väcker mig, för att hon är utanför och ska lämna filmer hon lånade av Marcos bror. Senare ringer Jenniefer och vill säga Hej. Tog på mig vad jag hitta och gick ner till stadsparken och mötte upp henne och hennes lilla Liam, som inte är så liten. :)  Vi tog en  cigg vid Ica Safiren där jag också träffa min moster Tainas man Tommy. Det började regna lite så Jenniefer gick för att möta sin syster.


Gårdagen

Igår vad jag hos min moster med kusinerna och sola lite.





Sen åkte jag till pappa. Han blev nämligen 45 år igår. Det blev tårta på gården.

Frisk!

Det verkar bara ha varit en 24 timmars magsjuka. Jag var pigg och kry idag när jag vaknade. Helt otroligt det är att känna sig pigg efter att ha mått så sjukt dåligt som jag gjort. Tur att det är över!

Har hört att det kan smitta fortfarande. 48 timmar från att du spydde sista gången? eller 48 timmar från att du känner dig frisk? Skitsamma.
Ringt Vicky och försökt få dom hit en sväng idag. Man behöver ju inte sitta i knät på varandra.

Ska kolla hur varm solen är nu.

Hare bra!

Förmodligen magsjuk

Var ju hos far i helgen, och åkte med han och ungarna till vilsta marknaden. Måste vart då som jag blivit smittad. Pappa och ungarna har nämligen vart magsjuka förra veckan.

Natten till idag måndag, har jag spytt varannan timme. Vaknat och spytt. Sist jag spydde var kring 13 tiden, så jag hoppas allt börjar gå över nu. Har sovit ganska mycket under dagen, vart helt slut i kroppen, fryst. Vid 21 tiden kände jag mig lite bättre, fortfarande. Men jag känner att det fortfarande är nåt fel.

Hatar att vara sjuk. Första gången på jag vet inte hur många år som jag är magsjuk. Jag lyckas alltid hålla mig frisk från detta.

Mina värsta 24 timmar i mitt liv kan jag säga hittills. Fyfan !

Sjuk?

Säger bara att det har vart den värsta natten i mitt liv.. Jag mår helt värdelöst.

Harrys

Jag lurade först ut grabbarna på Harrys. Min mening var att kusin Kim skulle känna sig utanför att han inte kunde hänga med för att han har sin dotter i helg, men den gubben gick inte. Han fixade barnvakt!
Vicky övertalade mig att följa med ut. Jag duschade rent håret och gjorde mig klar, vi spelade lite Wii och drog då alltså till Harrys.

Vicky och jag var nyktra men hade skitkul. Dansade och sjöng till en asiat som spelade gitarr och sjöng på nedervåningen. Vilken kille! Han fick verkligen med hela publiken. Duktig som fan. Han sjöng bättre svenska och engelska än dom flesta svenskar, och var ändå hitflyttad från Korea, vad det lät  som kanske 10-15 år sen. Nee, han var riktigt cool iallafall, min nya idol :)

Jag insåg ikväll att man kan ha kul på krogen utan alkohol, men det beror väl också på vem man är med. Och sällskapet ikväll, vi som brukar hänga nuförtiden är hur goa och glada som helst.

Nog snackat för inatt. Kolla Tv.nu om det finns nåt på tv, sen sängen och glo, kanske lite mys också om fylleMarco pallar ;)

Trevlig helg !

Grattis Petri

Petri fyller hela 23 år idag. För er som inte förstått vem Petri är så är det min Marcos storebror. Eftersom det är en födelsedag idag, så fick jag ursäkt till att göra den goda marängtårtan. Jag och marco gjorde den till min födelsedag i februari i år. Även fast den blev supergod, så misslyckades vi lite med marängen då. Men denna gång, idag, klara vi det. Okej, den gick lite sönder då den fastnade i bakplåtspappret, men själva marängen blev som den skulle. Kanske inte så fin att se på, men supergott !



Är sommaren över?

Blir det nån mer sommar i år? Som det verkar så blir det bara regn. Okej, det är ju bara juni än så länge. Men vi började ju få den riktiga värmen redan i april månad. Dom helgerna som vart varma, kanske är dom enda vi fick i år?
För mig kvittar det egentligen. Men för er andra. Fast iochförsig så vill jag ju inte ha "höst" tills våren kommer igen. Våra vintrar kan man väl egentligen inte kalla för vintrar.

Jobba

Jag ska jobba idag. - Wiii. Mera penki !

Vi åt räkmacka med ägg och majonäs igår. Packade med lite av det som blev över..


Måste nu snart börja rulla till jobbet.
Återkommer imorgon efter jobbet. Ha en trevlig torsdag allihopa !
                     

Inte nytt jobb

2 st nu som frågat mig om jag fått nytt jobb eftersom jag vart på introduktionsdag.
- Nej det har jag inte.
Varför jag fick gå en sådan dag flera månader efter att jag börjat jobba har jag ingen aning om. Men vad jag uppfattade så dom flesta som var där, fick gå den här kursen för att dom ska jobba i sommar, som jag.

- Så igen, nej jag har inte fått nytt jobb :)

På lunch

Är hos Marco på lunch från den där introduktionsdagen. Kunde inte somna igår då jag ville så är helt slut i huvudet idag. Att sitta still och lyssna har inte vart det lättaste denna förmiddag.
Förhoppningsvis blir det lättare nu när man fått i sig lite energi. 


Nu ska jag fortsätta äta mina lunchmackor.

Slödag

Jag älskar slöa dagar. När jag själv bestämmer vad som händer. Vill jag sitta framför tvn i flera timmar så gör jag det. Men då måste jag få styra dosan också. Idag har inte hänt någonting. Marco fort iväg vid 13 tiden  till Stockholm för att hälsa på sin far. Här sitter jag, hemma hos hans mamma, och glor tv. 

Imorgon däremot blir det fullt upp under dagen. Ska på introduktionsdag ang. jobbet. Man ska väl sitta som på lektion och lyssna och diskutera. Som jag tycker är ganska jobbigt. Men jag ska gå dit och det kommer gå bra. Hoppas på att dagen går fort som fan bara. + Det är vid munktell, så blir inte alls långt från Marco som bor brevid kloster kyrka.

Dagens aktiviteter

Lugnt mitt på dagen hemma hos Marco, med dator och tv.
Kim och Vicky drar iväg oss + Petri till Eriksson för att äta skräpmat som vanligt.
Grabbarna kör oss brudar hem till Vicky, innan dom for och fiska.
Hem till Marco, proppa i mig lite mat.
Cykeln till Melin och glodde lite television.

Inte så mycket vett i dagen. Men lite motion har jag fått iallafall.

Söndag på bild

Igår passde jag ju Tilda, det förstod ni nog då jag råkade lägga ut samma inlägg två gånger.. Tilda var jättelugn och mysig igår. Vi var ute och gick en sväng, sen kom S och hämtade oss. Väl där så fanns det massor med lek för Tilda. Noelle kom också med sin mor. Noelle ville "ta han om" Tilda hela tiden. Dom var så söta.













Efter att ha lämnat Tilda kom Kim utanför moster för att hämta mig och kusin Robin. Vi hämtade Marco och for och fiska. Jättemysigt ställe. Petri och Vicky kom dit efter dom slutat jobbet. Tyvärr så blev det inget mer än massa småfisk.








Tildis

Jag ska passa min lillkusin Tilda i några timmar snart. Moster och resten av familjen ska åka och fiska :)

Guldbussen



Nu rullar guldbussarna på Eskilstunas gator. Bussarna är en symbolisk present till Eskilstunaborna i samband med 350-årsjubileet.

Det är två biogasbussar som har dekorerats med guldfolie födelseåret till ära. Bussarna kommer att  rulla på olika linjer i stadstrafiken i Eskilstuna fram till jubileumsdagen i oktober.

Dagens lista

Har inget intressant eller vettigt att skriva. Fast det har jag ju iof aldrig. Men nu kommer en lista på vad som har hänt idag för dom nyfikna och intresserade.

-Syrran kom till Marco, för att jag sku hjälpa och plocka hennes ögonbryn.
-Sen drog jag hem till mig och hämta papper, som jag sen gick ner till soc med.
-Mötte Alex på sveaplan och handla lite lunch.
-Film och käka hos Alex.
-Hämtad till Marco för att umgås med Kim, Vicky och Petri och självklart Marco.
-Spelat Wii.
-Vila lite i sängen.
-Monopol tills vi tröttna efter 20 min.
-Poängpoker, tills vi tröttna på det.
-Och jag och Vicky körde stress en gång innan hon och Kim drog hem.

Nu då? Ja, inte vet jag. Dags att sova? Men jag känner mig inte sovtrött just nu.
Får väl se vad som händer och fötter..

Om ni bara kunde höra mig nu

Jag sjunger på mitt eget språk. Låten handlar om lycka. Om idag, igår och om framtiden. Jag är lycklig :) Ni som känner mig förstår what im talking about.

Kim och Vicky är här när som helst på en rök. Jag ska ut och sjunga lite av min lyckosång till dom.

Sov gott ni som ska.

10.30

Jag sak vaa på jobbet 10.30. Det ringdes och frågades klockan 10 om jag ville jobba idag - Äter frukost för fullt och ska bara fylla på mobilen med lite penki, så ska jag snabba till jobbet.

Ha en bra dag!

5 fiskar

Vi var och fiska i 4 timmar. 5 fiskar fick vi upp sammanlagt. Kim 2 st, jag 1 och Marco 2 st. Det var inga stora fiskar, men jag fick faktiskt den störta ! :P Klar man vill skryta lite. Grabbarna är ju ute och fiskar ofta om man jämför med mig, för mig är det första gången på flera år.

Fiska

Idag har jag vart på stan en sväng med Rebecca. Sen åkte jag med Marco, Kim och Vicky till Max och köpte mat. Maten åt vi sen ute i Sundbyholm. Där träffade jag Jessica :)

Efter Sundbyholm åkte vi till Marco och jag och Vicky har suttit och solat på bakgården här. Nu snart ska vi alla + Petri åka och fiska någonstans. Jag och Vicky får väl dela på ett metspö och köra varannan eller nåt :P

Nu har jag inte tid med dator längre!

Herrå!