Hos moster

Sitter hos moster Kattis nu. Det blev promenad hit. Det är ju så skönt ute.
Var till Pontus lägenhet och kolla en sväng innan också. En liten etta, men helt okej :)

Hoppas man kan ta sig till skopunkten sen. Om en viss Robin kan köra. Efter det till Emelie. Mycket idag känns det som. Men det är skönt :)

Dagens schema

Duscha, göra mig iordning. Cykla till moster Kattis med löshår. Sen till Sofia en sväng. Och senare till Emelie.


Shopping

Idag har jobbat faktiskt. Sen har jag betalat räkningar och sen ner på stan. Letade efter nån jacka, men hittade ingen som passade. Syrran kom ner också när hon slutat praktiken. Jag var in i dom flesta affärer säkert minst 3 gånger under dagen. Tillslut hittade både Sanna och jag lite grejjs.

Jag är väldigt nöjd :) Speciellt den randiga. Kul att få unna sig lite kläder.
Känns som länge sen.


Norges bidrag



Norges bidrag till Eurovision Song Contest  2009.
Jag tycker om låten. + han är ju charmig.
Bestemor tycker att Marco är lite lik honom. Samma drag i ansiktet. Och jag håller med :) Gör inte ni?

Jag (vi) vann !

Igår var jag på Olareys med Marco och familjen och åt middag. Syster Sanna blev ju 18 år igår :) Lägger upp bilder senare.

Iallafall. Jag och Marco tänkte vi skulle spela lite. Jag brukar aldrig spela. Har nog aldrig direkt spelat själv heller. Men igår hade jag (vi) tur ! Femhundring efter femhundring. Sammanlagt 1800 svenska kronor vann vi ! Det var ju min hundring vi spelade för. Men vi spelade tillsammans. Marco fick 800 kr och själv tog jag 1000 :P

Helt jävla otroligt :)

Bra låt


Timmar hos pappa

Idag gick jag med Valma till IcaMaxi. Skönt att få sällskap till Skiftinge. När jag var påväg därifrån för att gå till pappa, såg jag plötsligt bestemor där man kan hämta ut pengar. Vilken tur att dom inte åkte någon annanstans. Att jag mötte dom där. Annars hade jag fått vänta i pappas trapp tills nån kom hem. Iof. så var ju Jimmy hemma. - Skit samma :)

Jag fick en sen födelsedagspresent av bestemor och besta (farmor och farfar, på norska). Makrill, majonäs och nougatti :) Fiifään ! Sitter och vräker macka med makrill och majonäs på. - Godaste !



Spelade också nå bilspel. Jimmy har ratt och grejjer. Man kan gasa, bromsa och växla med koppling. Men jag valde att inte växla, för det har jag ingen aning om hur man gör, även fast det bara är ett tvspel :) Kul var det. Lite läskigt, - även fast det bara var ett tvspel. :)





Fredag

Igår vad jag ute och gick en sväng med Melin. Sen gick jag till Ö&B med Marco, Petri och deras mor. Sen till Sofia och käka gotta och kollade tv.

Funderar på om jag ska gå till pappa snart. Bestemor och Besta är här. Men jag känne rmig frusen och har bara vårjackan här hos Marco. Valma kanske ska ta cykeln till IcaMaxi så går väl samtidigt som henne isf.

Det har blivit mycket promenad här sista tiden. Skönt ! Har iof. ätit godis på det. Men skit samma. Jag promenerar ju iallafall. Det är det viktiga :P

Fördriv av tid





Syrran fyller år

Min syster Sanna blir 18 år på lördag. Jag har ingen aning om vad jag ska ge henne i present. Hon fyller ju ändå 18. Något speciellt kan man väl komma på. Har en tanke, men det vill jag inte skriva ifall att hon för en gångskull skulle läsa min blogg..

Ge mig tips på vad jag kan köpa till henne?

Onsdag

Idag har jag gjort mycket känns det som. Hem till Kattis innan S hämtade mig för att kolla bussen osv. Tillbaka till Kattis. Åt god mat. Tog Tilda på en promenad hem till Marco. Förbi Sofia på en rök. Hem med Tilda. Ner till stan för att bowla - men det var fullt. Hem och kolla skattetjossan. - Massa penki :)


Lite bilder på Tildaungen :)







Kanske ska till affären och köpa lite gotta till tvn ikväll. Jag har mens - Så jag får äta choklad ! (Marco säger att jag hittar alltid en anledning till att få äta godis), men har man mens, så har man ju.

Sist isäng - Först upp

Ja det blev ju som lite sent isäng inatt. Mamma ringde och väckte mig så det var lika och svara och gå upp. Marco vakna nyss han. Han ska alldeles snart ta ett bad. Men jag tar nog en dusch när han är klar.

Hur ser dagen ut då?
Jadu. Ingen aning. Möta S för att han ska visa hur vägen går där jag ska ta bussen till honom sen med Noelle. Jag har så dåligt lokalsinne så det är lika bra. Tänk om man åker vilse med lilltjejen. Det uppskattas nog inte !

Ännu en blogg fixad

Nu har jag suttit med Mimmis blogg ganska många timmar. Det var längesen jag satt med en bloggdesign, så det  var roligt :) Hon ville ha mycket rosa och my little ponny samt hello kitty. Och det tycker jag hon verkligen fick :P

Jag hoppas att jag kan få inspiration till att fixa min egen bloggdesign snart igen. När sommaren närmar sig, vill jag att min blogg ska se somrig ut :)

Hoppas alla sover gott !

Äntligen hittade jag !



Rebecca kom till Marco för attumgås lite. Vi gick till Ica Maxi för att köpa lite Strong godisar. Köpte ett helt gäng så nu har jag :)Köpte även en korg till toan för att ha lite tamponger och grejjer. :)

12 butiker

Jag och Marco gick på promenad idag och skulle köpa det där godiset jag nämnde i något av dom tidigare inläggen. Sammanlagt 12 butiker, både kiosker och mataffärer, har vi kollat i. Ingenstans fanns det med salmiak smak. Om magen inte gör så ont imorgon så ska jag promenera till IcaMaxi och köpa massa där.

Surfitta



Vaknade av att jag hade ont i magen, mensvärk, och gick på toa. Mensen hade kommit, precis när den skulle. Men har sån mensvärk så jag vet inte vad. Har tagit Ibumetin, men det hjälpte inte så har suttit med en sån där rispåse som man värmer i micron. Fryser också, så sitter med tjock halsduk här inne.

Marco ringde sin bror som jobbar på Hemköp för att se om dom hade Strong salmiak, men självklart inte. !  Jag är inte speciellt glad idag !!

BajsIcaSafiren

Jag var jätte, och då menar jag Jättesugen på Strong, med salmiaksmak. Springer till affären strax före 21, för att hinna inte missa så mycket av Sanningens Ögonblick. Inte fan hade dom det ! Bara mint. Jävla skit ! Nästa affär jag ser dom i ska jag köpa ett lager med sånna hem.
Är så sugen..

Vimmelbild

Jag hade jävligt roligt igår ändå. Kvällen var lugn. Inte mycket alkohol. Så jag kan faktiskt också ha roligt ute utan att "festafesta". Det kunde jag inte förut. Blir jag uttråkad, så blir jag det, och då vill jag gå hem. Men med rätt sällkap så funkar det :) Så skönt att inte vakna bakis. Så nu vet jag att jag kan också.



Bilder från bowlingen


Stormästaren Marco. Tycker han ser proffsig ut ;)


Sanna gjorde bort sig några gånger. Hon slängde klotet över halva banan
innan den väl landa, men det värsta var när hon tappade klotet bakåt.
Hon skämdes nog lite och skrattade, det gjorde även vi. :)


Petri den jäveln vann allt denna gång också, som alla andra gånger. :)


Och jag försökte så gott jag kunde. Men jag kom iaf inte sist. Det gjorde
Sanna ;)


För att minnas våran första bowlingkväll tillsammans :)

Testar camen



smältost

Limpa med massor av ost in i micron. Med lite kött&grill krydda ! Mumma !

Tiden går långsamt

Jag ska vara hemma till klockan 18, då Melin ska komma. Ids inte dra hem nu för att sitta själv till 18.
Vad ska man då göra? Skriva lite blogg fördriver väl tiden. Inte för att jag har mycket vettigt att säga.



Copy från Jenniefer

Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det.
Mikael 6 år

Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
Kathrine 6år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
Siri 6 år

Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.
Martina 6 år

Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar.
Mia 4 år

Pixbox

Bara för att Lisa ringde idag. Saknar massa !



Jag och Lisas underbara William.

På besök hos moster

Jag var hos moster Kattis idag några timmar. Bror kom också förbi dit en sväng. Det var fullt hus där ett tag. Hur trevligt som helst. Tilda verkade lycklig. Hon skrattade och matade mig med ostbågar. Konstigt nog så när jag skulle ta kort på henne, blev hon plötsligt allvarlig :) Hoppas min framtida unge jag nångång får blir som hon. Världens finaste unge.





Väder



Det visar att det ska snöa på måndag som ni ser. Jag hoppas att det är bara ljug för att irritera oss som längtar till våren. Jävla modernatur om hon ska lura oss med massa sol och plusgrader, för att sen komma med snö ! BLäää!

Våren är kommen

Jag ska få jobba fredag till lördag. Fan va härligt tänkte jag när jag fick sms av Emmi. Jootack som fan. :) Vill ju jobba så mycket som möjligt !
Ska till jobbet imorgon också några timmar. Så som det vart några torsdagar tillbak.


Om idag då.

Ja våren verkar ju ha kommit. Inte bara hit till Eskilstuna. I luleå har Helly suttit och solat, fast dom har ju iof snö kvar. Men värmen närmar sig dit med. Jag hoppas att det inte kommer mer snö. Jag hoppas verkligen att våren är påväg påriktigt. jag vill se knoppar på träden, i buskarna och se blommorna blomma i rabatterna. Den känslan är underbar.

Jag var på promenad med Melin idag. Blev minst en timma idag med. Vi (jag) sprang dit solen var hela tiden. Ingen skugga ville jag gå i i onödan när solen var på andra sidan gatan. Efter promenaden gick jag till Sofia en sväng och satt där. Och sen till Marco, där jag somnade så skönt i hans säng.

Ska väl snart lägga mig tills sängs igen, så man tar sig upp imorgon till jobbet :P Fan vad skönt det känns att säga. Även om det inte blir många timmar i månaden, så är det ju faktiskt ett jobb.

Ute hela dan

Mötte Sofia på stan. Vi käka på Erikssons och sen gick jag och mötte Melin. Ville ju passa på att vara ute i det fina vädret. Vi gick runt en bra bit. Innan vi var hemma hos melin så hade det nog gått dryga timmen iaf. Skönt !

Tänkte först kolla på på Den rätte för Rosing och Hemmafruarna hos Melin, men jag var så frusen så kände att jag ville gå hem så jag kunde bädda ner mig och slippa röra mig efter alla dessa program.
Ska lägga ifrån mig datorn nu och kika på tvn.

Ingen vann

Jag och Marco har spelat monopol efter maten. Vi satt i ungefär 3 timmar. Fyfan min rygg. Vi gav upp till slut nu när nya avsnitt av 2 ½ män kommer på tv. Ingen vann alltså men det var kul. Både Marco och jag är lika dåliga förlorare märkte vi. Hur vi gapar och vill slå något när det inte går bra i spelet.

Nu är det rent hemma

Jajjemen. Jag höll det jag skrev i tidigare inlägg. Jag och babyface städade i några timmar. Och det var det värt !
Nån som bott här innan har tejpat upp något runt hela förnstrena både i köket och i vardagsrummet, så vi har stått och skrubbat fönsterkarmarna i evigheter. Men nu är det klart !


Man ser tejpen lite. Om man tittar noga.




Har även möblerat om i vardagsrummet. Alltid kul. Allt känns lite nytt då. Nu testar vi bara. Det kommer nog bli jobbigt att titta på tv när solen kommer lysa rakt på den. Men såhär på kvälltid funkar det ju finfint !
Lite bilder kommer upp på det :)






Idag ska det städas !

Jajjemen ! idag ska jag dammsuga, skura, dammtorka, torka listerna runt fönstrena, göra rent allt i toan, plocka i garderoben och göra snyggt där inne och möjligtvis möblera om i "vardagsrummet". Börja bli less på så som jag har det.

Emelie sku komma över senare på en kopp te.

Hero

 


Är kär i låten ! Jag tyckte om den när Charlotte vann förra året med denna låt. Men den här versionen är mycket bättre ! Killen ser ju lite konstig ut, tänkte med det röda läppstiftet men annars tycker jag han är skön.
Vad tycker ni?

Solen skiner idag

Om man inte ska gå ut idag dåå solen skiner på. Jag kollade i köket på min termometer och tänkte att det måste ju vara varmt ute idag då med tanke på solen. +20 grader visade det, men då har ju solen legat på fönstret hela dagen. Öppnade balkongdörren och kände att det var vamt där iallafall. Kanske våren är påväg nu?
Hoppas verkligen på det !

Bråk på gården

Tidigare under kvällen var 2 polisbilar utanför Down Town, precis brevid mig. Man har hört att det vart fest, mycket gap osv. Nu för en stund sen blev det världens skrik och gap på gården. Jag, Sofia Marco och Aj springer till balkongdörren för att kolla. Säkert 20 pers och vad man uppfattar är att en tjej blir misshandlad. Det tog inte lång tid innan 2 poliser kom fram och tog fast en kille.
Alla var ungdomar, säkert runt 17-18, på hur dom såg ut och lät.

När man tittade runt i husen runt gården, så var inte vi dom ända som var nyfikna på vad som hände.
Det var iaf riktigt obehagligt ! Jag vill inte bo i Nyfors mer. Det har vart alldeles för mycket skit senaste månaderna här.

Ska flytta med Marco så fort båda har jobb.

Melodifestivalen 2009



Sofia och jag väntar på att det ska börja. Köpte sallad idag och nån dressingsmix. skitgotta ! :)

Jag och Mia

Min Mia och jag.. Saknar så in i norden. Du å jag Mia ;)

Bowling med bror

Jag och Jimmy har bowlat idag. Jag vann första, han andra, och han vann allt som allt med 1 poäng :)
jag fick 202 och han 203. 2 serier. Vi är ju ganska dålig ;) Men jag försöker ju bowla påriktigt iaf. Kolla in sista bilden bara ;)





Upp och ner !

 


Har man trkigt i väntan på att brorsan ska komma :)
Kan börja må lite illa av att hänga uppochner i stolen.

Till affären och köpa lite groggvirke. !

Dags att knyta sig till sängs

Har suttit och spelat poker på nätet. Självklart inga riktiga pengar. Och det var väl tur det, gick åt skogen med alla låtsas pengar !

Marco nördar framför sin dator. Han spelar nå nördspel. Marco är en nörd ! Haha :P
Vi har faktiskt suttit och nördat tillsammans vid varsin dator brevid varandra. - Nördar !



Gammeltant

Ung som jag är, ska jag sätta mig och kolla sista 10 minuterna av antikrundan.

Middag

Jag och Marco har lagat middag idag hos honom. Det där, typ potatisgratäng med köttfärs, och MASSA vitlök ! Så jävla gott ! Får se nu vad Marcos mamma och bror tycker om maten sen.





Borsan Jimmy gick hem med mig från jobbet idag. Han har vart med och
hjälpt till lite med maten. Så efter vi käkade tyckte jag och Marco att han
var värd lite efterrätt. - Kolasås med glass ;)

10.30 -

Jag var snabb idag med att göra mig iordning. Blev klar på knappt en timma, och då duschade jag också. Så nu kan jag sitta i 30 min innan jag måste promenera till jobbet. Ska vara där klockan 10.30 till några timmar frammåt.




 

Mördad

Hade mardrömmar igen imorse. Någon karl skulle mörda mig och ett gäng andra. Tog ett tag efter att jag vakna innan jag lugnade ner mig. Fy vad hemskt. 

 


Visst läskig bild? :) Försöker lära mig mer i photoshop. SKitkul att leka där juh.

Jag gick in i dörren

Jaa häromdagen skulle jag skrämma min käraste när han kom ut från toan. Jag hörde hur han låste upp dörren, och såg handtaget gå ner. Jag hann inte undan och Marco öppnade dörren ganska hastigt. Jag fick dörren rakt i ögonbrynet. Tog is och hade på ganska länge för att det inte skulle se helt förjävligt ut. För det blev en jävla smäll. Och ögonbrynet svullna direkt.
- Värre blåtira har jag haft en gång i tiden, men det är en annan historia.




Den här jävla snön

Tänkte visa tjejerna i Lule hur mycket snö vi har här. Vi har inte haft mycket snö sista tiden. Den har ju kommit då och då. Den har smält bort, men ganska snabbt kommit tillbaka. Jag har känt att våren varit påväg. Det har börjat växa blommor i Valmas rabatt och sen kommer den här jävla snön igen. Vi ska väl inte klaga. Ni uppe i norr har det ju värre med snö. Men uppe i norr vill man väl ha snö också. Men här vet jag att det är inte länge till innan våren faktiskt kommer till Eskilstuna. Därför blir jag så förbannad på att snön fortsätter att komma.




Trötta dagar

Det har blivit många trötta dagar. Men varför inte ? Jag har väl ett liv för det.. eller? Ibland undrar jag själv varför vi finns här egentligen. Till vilken nytta liksom? Nu är det ju inte så att jag ska gå och dö eller har planer på att låta det hända. Men jag kan inte låta bli att undra ändå. Jag vet vad jag längtar efter. Så jag får stå ut tills dess. För det är något jag absolut inte vill missa. Jag vill få vara trött så länge jag hinner. För om jag får det som jag vill sen, så kommer jag inte hinna med det...


Till annat då.
SysterSanna och broderJimmy var här hos Marco idag och umgicks lite. Vi spelade Wii och var bara.
Känns bra att man träffar syskonen sådär ibland. Tråkigt bara att brorJoakim inte bor här i stan. Men till sommaren kanske han och mamma kan komma och hälsa på, eller så åker alla syskonen till mamma och myser.

Sanna blir 18 snart. I slutet på mars. Då ska jag ta henne ut en kväll. Bara hon och jag och snacka gojja och fira ner henne rejält. Vet storasyster hur man gör så man blir alldeles för full, så ska man lära sina småsyskon. :)




 

Ärenden

Skulle ha gått upp klockan 8 idag egentligen. Men snosade till strax efter 11 då Jemina ringde mig. Ska hem och hämta papper, sen till skatteverket, och sen till vuxenförvaltningen och lämna papper. Mycket framochtillbaka idag.
Det snöar ju också. ! FAN! Vill inte ha mer snö. Hoppas det är sista gången det snöar idag. Vill ha vår!

Skitgolffanjävlabajs

Det började ganska bra. Tills ungefär 5 hål. Då gick allt uför. Slutade med +8. Jävla skitspel. Det går bara bra när jag spelar själv. Marco den fan fick -2 eller nåt iaf. Grattis Babyface !

13.23

Jag vaknade sent idag igen. Men det är inte så kontisgt eller fel heller. Jag gick från Sofia klockan 3. Marco och jag somnade inte förrän klockan 5 inatt.

Nu sitter jag här och väntar på att Helly ska ringa upp mig. Har skickat mess att hon kan ringa men inge svar har man fått ännu :) Hon kanske har somnat?!

Jag och Fialotta

Mys hos Sofia inatt. blablabla. :) Här kommer lite bilder på oss The sexiest fuckers in the world.





Sen söndag

Vaknade nyligen. Det var faktiskt ett tag sen jag gick upp så här sent, och jag har lite ångest för det. Inte hinner jag med så mycket idag ? Men och andra sidan har jag ändå bara tänkt och sitta framför tvn Det kommer repriser av program, som jag har missat under veckan. Den rätte för Rosing, var nog faktiskt det ända. :) Men efter det kommer One Tree Hill. Så egentligen hade jag lika lägga mig och sova tills dess. NEJ. Jag ska vara vaken. Jemina kanske kommer förbi här en sväng efter hon har vart och fikat nånstans.
Marco kanske skulle iväg sen, så får se om jag går hemmåt då sammtidigt. Jemina skynda dig!!! :P

Bakisapa

Nej bakisen kom först vid 16.30 tiden. Undra om jag fortfarande var full tills dess alltså? Jävligt roligt har jag haft det iallafall. Jag har skrattat åt ingenting, och Marco och jag har fisit ikapp. Luktar verkligen inte godis på långa vägar. Marcos pruttar alltså, inte mina. Mina luktar blommor.

Nu är jag alldeles ensam. Marcos mamma har kommit hem från jobbet. Så inte helt ensam. Marco drog till sin jävla vän. Bajslördag ! Men det är tur att Valma är så trevlig och go att man gärna faktiskt vill sitta och umgås med henne.

Sofia sitter med sin nya dator och fular sig på msn. Hon verkar vara full fortfarande. Roligt för henne :P
Jemina är hemma och städar sitt rum idag.
 - FAN VA TRÅK! ;) På en LÖRDAG!

Skön dag har det varit ändå. Längtar till Melodifestivalen :)



Lite bilder på mig idag. Bakisapan. Sliten. Men bli inte rädd, det är bara jag.


 

Gårdagens fest

Ja det blev ju inte bara chill igår. Inte nån brakfest heller. Hos Fialotta och sjöng lite kareoke till slut när alkoholen började ta över. Dannes egentligen för bara 1 öl, för att sen dra vidare, men vi blev fast på Dannes ett bra tag. Lite tjafs hit och dit, men sånt hör till. Men inge tjafs mellan mig och babyface. Vi klarar oss ganska bra nuförtiden med det faktiskt.

Blev nog ganska full igår jaa. Men det var det nog värt. Jag hade trevligt. Idag har jag ännu inte hunnit bli bakis. Ändå har jag vart vaken några timmar nu. Får väl se när och om det kommer, förhoppningsvis inte.

Skulle titta på Melodifestivalen och bada kar med Alexandra idag. Men hon sa att hon spytt hela natten, men om det är magsjuka eller alkohol har jag ingen aning om :)
Marco den fan ska iväg till sin vän, så jag tänkte att jag sitter med hans mor och kollar Melodifestivalen istället då. Vill ju inte sitta själv heller.

Påväg till Sofia

Förbi IcaNyfors och köpa 3,5or och cigaretter, sen till Sofia. Inge fest. Bara chill.

Stulen lista

Alla svar ska börja på den bokstav ens namn börjar på.

1. Vad heter du:  Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Jula
3. Flicknamn: Jenna
4. Pojknamn: Joakim
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Juslila (ljuslila)
7. Klädesplagg: Jeans !
8. Mat: Julbord
9. Sak i badrummet: Jacuzzi !
10. Plats/stad: Jorm
11. En orsak att vara sen: Jääättedålig i magen
12. Något man skriker: JÄÄVLASKIT
13. Film: jumanji
14. Något man dricker: Jättemycket öl
15. Band: Jumper
16. Djur:  Jelefant (elefant)
17. Gatunamn: Järpgränd
18. Bil: Jeep
19. Sång: Julen är här
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Judo

Jag utmanar Sanna, Sofia, Jonna, Emelie, Alexandra och Helly.

Chris Isaak

När jag var hos syster sandra i måndags, så tittade vi på Jay Leno en sväng, och den här låten kom. Tänkte först men herre min ge vad tråk. Men den är jätteskön. Ska se om nån kan ladda ner den åt mig nu.

Fredag

Ska kanske till Ö&B och köpa en micro. Men jag är så död i kroppen så jag vet inte om jag orkar hoppa in i duschen och göra mig lite klar. Vill sitta inne i min soffa i flera dagar !

Sova

Jag kommer nog somna tidigt ikväll. Hade vart skönt att somna in nu, men då kommer jag vakna under natten.

Gott med grillat






Vi har minsann grillat idag. Ja i en riktig grill utomhus. Andra gången faktiskt det här året. Vissa tycker det är helt kokko att grilla såhär års. Men vadå, om man kan sitta med skolan och grilla korv när man har friluftsdag, så varför inte hemma? Och sen är det ju inte så att vi sitter ute och äter. Vi sitter inne i köket. Gott så inninorden var det. Mätta och belåtna allihop.

Sitter med Jemina här hos Marco. Vi sitter vid varsin dator som andra nördar. Kollar lite med bloggdesignen. Inte min, utan hennes. Jag är nöjd nu ett tag :)

Sauna Solution


Marcos bror har det där Saunabeltet som gick att köpa på TV-shop förut. Man kanske kan det fortfarande? Jag tänkte att funkar det, så är ju det super. Sitta och svettas bort fettet om magen, lat som man är. Men självklart inte. Det försvann inte en centimeter. Men det var iallafall värt ett försök. :)
Blev dessutom halvt brännskadad på magen. Förmodligen för att jag hade för hög värme på då. Inte så varmt att det gjorde ont, men kanske på gränsen. Men vadå jag visste ju inte. Nu är det fortfarande lite rött kvar på magen. Trodde först att jag skulle ha märken kvar för resten av livet.

Mardrömmar hela natten


Vaknade imorse av att jag grät. Hemska drömmar hela natten. Den jag grät till drömde jag att jag blev skjuten och levde i flera timmar, men väl på sjukhuset kunde dom inte hjälpa mig utan jag fick sitta i väntrummet och vänta på att dö.
Andra drömmarna blev jag jagad av skumt folk som ville mig illa.

Jag är en linslus

Men helst om jag får ta bilderna själv. När man har tid över så kan man ju passa på att leka framför kameran. Kanske man ska skaffa sig en digital kamera med bättre pixlar. Men då iochförsig så ser man ju alla skavanker i en sån. Jag är ändå nöjd med min kameramobil med cyber-shot 3,2 mega pixels, än så länge.. Haha, inte mycket att skryta med längre. :) ska sluta skriva en massa onödigt och lägga upp lite onödiga bilder istället.







Avslutar med mina vackra fötter. Ville visa att jag ska försöka få mina tånaglar fina och fräscha till sommaren.Tänkte köpa nå sommarskor sen med öppen tå, vilket jag vägrar gå i nu. Att inte "få" riva tånaglarna längre är en pina. Det är som att sluta röka. Men har man rivit tånaglarna så länge man kan minnas så är väl inte det så konstigt?

Jag slog rekord

I bowling på Wii. Grabbarna har fått ner över 600 kägglor. Men jag fick faktiskt 669 :) Det ni jävla mallgrodor ;)


Mera hår

Sitter och letar löshår. Löshår, löshår, löshår. :) Långt löshår! Jag ska ha ännu längre hår.

10.30-10.30



Ska till jobbet när som. Bussen går 10.05 från tågstation. Blir ju där till imorgon 10.30. Då ska jag möta syster Sandra nå tag. Efter det vet jag då inte vad som händer :)
Trevlig söndag alla ! Hörs imorn.