hos far

Inatt sov jag och Marco hos far. Närmare till jobbet. Mycket skönt.

Middag med Jemina

Vart på stan idag med Jemina och Irina. Hittade mig 3 lössittande linnen. 2 av dom på Rea.
 - Perfekt.

Efter stan kom Jemina med mig hem. Vi köpte lite lök på IcaNyfors. Spagetti och köttfärssås blev det till middag. 4 matlådor som jag och Marco har att äta på kommande dagarna. Nu när vi har micro kan vi ju faktiskt göra så.

Snart blir det förbi Sofia en sväng. Ge en Bamsekram och ett Stort Grattis. Hon blir nämligen 22 år idag :)
Efter det hojjar jag vidare till Petri, där resten sitter..

Jobilainen

Ikväll ska jag jobba. Har försökt att sova så länge jag kan idag, men har vart vaken till och från sen 11 imorse.

Känner mig trött

Vaknat flera gånger natten till denna dag, samma som natten till gårdagen. Känner mig inte utvilad, bara trött. Känner mig inte på humör för att göra något mer än bara vara hemma i min stora soffa framför tvn.

Så ser nog resten av min lördag ut. Man kanske får nya krafter senare, men det återstår att se.

Nu ska jag fortsätta med mitt ingenting.

Äckliga Nyfors!

Gick för en stund sen från Järntorget i Nyfors hem till mig. Alltså genom nästan hela Nyforsgatan. Pratade i telefon och både såg och hörde folk och barn längre fram. Tänkte nu är det ju ingen fara att gå själv. Men så fel. En kille i  kanske 18 års åldern försökte stanna mig och satte upp handen och sa "Ser du den här handen? Ser du den? Det betyder stopp, stanna. " Jag gick runt honom och bad han lämna mig ifred. Hade Vicky i örat och fick ju höra att man ska ju absolut inte gå själv i mörkret, speciellt inte i Nyfors. Men själv har jag ju aldrig vart med om något otrevligt så mycket som jag ränt på nätterna, oavsett om jag vart i Eskilstuna eller Luleå.

Men nu vet jag annat. Jag var alldeles grinfärdig när jag kom innanför dörrn och skulle berätta för Marco. Han skulle ju ha kommit och mött mig, men jag tänkte att det var ju inte långt hem, jag kan gå den vägen själv. - Inte en gång till.
Inte för att det "hände nåt", men rädd blev jag.
Jag vill inte ens gå ut överhuvudtaget själv när det är mörkt. Jobbigt vintertider. Jag vill inte bo i Äckliga Nyfors mer. Hoppas jag och Marco kan få lite hjälp med en gemensam lägenhet. I dagsläget känns allt bättre än Nyfors..

... Äckliga nyfors!

Nya bilder från Bröllopsfesten

Nu har jag fått tag i lite mer bilder från Mummi och Moffas bröllopsfest. Min käraste far brände ut en skiva till mig med hans och bestemors bilder. Blev mycket fina bilder, men lägger inte upp alla. Det skulle inte få plats ;)



Full Frys

Nu är min frys full med mat igen. Den verkar vara för full, för allt där inne hade igårkväll inte hunnit frysa ens lite. Men det går väl så när man har en liten frys.

Idag blir det nog av till skiftinge igen och umgås lite med familjen. Bestemor och Besta åker vidare idag eller imorgon. Men på vägen dit blir det en sväng förbi Sveaplan. Tänkte kika in i tygaffären där. Funderar på att sy nåt igen, en pläd, eller enklare lapptäcke av nåt slag. Men det beror väl på om man hittar tyger med fina mönster.

Fortsättning av VåraBästaÅr ska jag se nu.

Herrå!

Bilduppdatering

Helgen hos Mummi och Moffa var mäktig. Finaste helgen på länge. Har ännu inga bilder på självaste brudparet. Men lägger upp lite andra bilder från helgen.








Och sist men inte minst. Visst ser ni väl något skumt med denna bild under? Från armbågen till vänster om bilden, till huvudet fattas det av Marco.
Bilden är absolut inte lekt med i photoshop eller liknande. Varför är en del av Marco avkapat?
Spökar det i Mummi&Moffas gäststuga?



 

Övernattning

Igår kväll hojjade jag och Marco till Kim & Vicky. Klockan började bli mycket så vi bestämde oss för att sova över. Nyss drog Kim och Marco mot stan där dom ska dona med papper och sen träna. Själv får jag sitta och vänta på att Vicky ska bli klar med att städa och packa lite. Inatt är det deras tur att sova hos Marco och mig.

Min Mummi gifter sig idag med sin bästa Kjell. Imorgon är bröllopsfesten. Så vi ska alla åka på förmiddagen.

Nu kom Vicky tillbak från kioken med Coca Cola. Jag ska ta mig en macka och hålla tanten sällskap.

Besök från norr

Mia från Luleå och Malin från Gällivare är på besök. Mina tjejor kom fram till Eskilstuna igår eftermiddag. Vi har strosat runt stan hela gårdagen och idag en sväng till stan.
Tacos till middag och glass med bär till efterrätt.

Tråkigt nog åker dom redan imorgon klockan 12 härifrån stan till Arlanda. Tycker vi hade kunnat få några dagar till.

Det har tagits massa kort med Mia och Malins kameror. Jag får tjata på dom att skicka till mig så fort dom har kommit hem.

Fortsätta att se tv och mysa här.

Ha en trevligt lördagkväll.

Flytt

Vi har vart hos Marcos bror Petri i 2 dagar nu och hjälp honom med flytten. Vi tjejer, jag och Vicky, har väl egentligen inte gjort så mycket. Men vi har sällskapat grabbarna iallafall när dom har bygt ihop allt.

Snart ska jag och Marco med Petri till stan. Han ska köpa ett Wii, och vi ska hjälpa honom att välja ut gardiner till vardagsrummet.

Helt sjukt fint hem han kommer ha när allt är klart. Man blir ju riktigt avundsjuk.

Dålig uppdatering

Jag har inte haft tid eller ork att uppdatera bloggen helt enkelt. Egentligen inte nu heller. Men lägger upp lite bilder från veckorna som gått. Denna gång blir det små bilder. Men som ni säkert vet, klickar man på bilderna så blir dom större.



Grillning i Sundbyholm när solen börjat gå ner.

  


Sundbyholm i den varma sommaren.

  


En heldag på Skansen.